Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni dan autizma

Odrasli oboljeli od autizma mogu koristiti novi prostor Udruge

Dan za autiste
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
03.04.2014.
u 12:17

Novi prostor u Ulici Ljudevita Posavskog služit će za radionice i edukativne aktivnosti za oboljele, ali i kao ured za savjetovanje i koordinaciju

Više od 20 odraslih osoba oboljelih od autizma od jučer može koristiti novi prostor Udruge za autizam Zagreb, čime će im se omogućiti da se lakše osamostale i uklope u zajednicu, što je cilj ovogodišnjeg Svjetskog dana svjesnosti o autizmu.

Osim što je gradonačelnik Milan Bandić svečano otvorio prostor u Ulici Ljudevita Posavskog, koji je udruga čekala 16 godina, pušteni su i plavi baloni u znak solidarnosti s Trga bana Jelačića na kojem su prikupljane donacije i predstavljani radovi oboljelih.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Prostor će se koristiti za radionice i edukativne aktivnosti za oboljele, ali i kao ured za savjetovanje i koordinaciju.

>>Dočekali nakon 16 godina - Udruga za autizam uređuje prostor za djecu, ali i odrasle

>>Vlada i UNICEF dogovorili suradnju: Naslijedili smo opći košmar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije