Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BLIZINI CENTRA ZA POSJETITELJE

Od vikenda u Zagrebu moguće testiranje na koronavirus i za turiste

Gužve na testiranje ispred Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
09.04.2021.
u 16:29

Testiranje će se moći obaviti uz prethodnu najavu subotom, nedjeljom, blagdanima te neradnim danima od 10 do 18 sati

Počevši od ovog vikenda, svi posjetitelji Zagreba koji su ostvarili najmanje jedno noćenje moći će se testirati u blizini Centra za posjetitelje na Trgu bana Jelačića 11.

- Kako bismo našim turistima boravak u Republici Hrvatskoj učinili što ugodnijim i sigurnijim, Ministarstvo turizma i sporta RH pokrenulo je inicijativu i suradnju sa sustavom turističkih zajednica na projektu sigurnosti boravka turista u Hrvatskoj u smislu osiguravanja dodatnih punktova za testiranje u turističkim mjestima. Tako je Turistička zajednica grada Zagreba prepoznala ovu inicijativu i omogućila testiranje na koronavirus vikendom kroz svoj Centar za posjetitelje, kazala je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Testiranje će se moći obaviti uz prethodnu najavu subotom, nedjeljom, blagdanima te neradnim danima od 10 do 18 sati, kazala je direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld, a sve informacije su dostupne njihovoj stranici.

 

Kerumu iz džepa ispali novci: Na današnjem sučeljavanju na Večernji TV iz džepa su mu ispadale novčanice!

Komentara 4

Avatar Temida
Temida
16:39 09.04.2021.

Korona je zgodna izlika za nerad. Neradnicima je korona sjekira u med. A najveći neradnici od svih su politički moćnici. Od kad imaju koronu, što god da se dogodi zbog njihove korumpiranosti i nesposobnosti, pa i bankrot države, samo okrive pandemiju. Zato je česta poštapalica njihovIh parizeraša: "pandemija ide dalje". Što dalje "ide" oni duže mogu biti uvaljeni u naslonjač neradništva i iza njega skrivati svoj prljavi veš. A što je to korona? To je ništa doli novo ime za stare probleme u radu dišnog ili imunološkog sustava. Organski sustavi se s vremenom oštećuju i gase jer ljudi nisu besmrtni. Kod većine je to u starosti, a kod nekih prije zbog genetike ili nezdravog života. A to je tako oduvijek. I sad zamislite ludila. Uništavaju ekonomiju, suspendiraju ljudska prava, zabranjuju sport, zabavu i putovanja, opstruiraju zdravstvo, zlostavljaju djecu,... samo zato što je šačica WHO moćnika dala novo ime starom problemu, i pravda to nekakvim testom koji bi i pred 1000 godina bio pozitivan jer virusi stalno i sezonski cirkuliraju i osciliraju u populaciji. Tech, pharma i medijskoj industriji preimenovanje starog problema u novo ima paše jer je profitabilno. No oni ne drže represiju. Represiju drže i pravila pišu političari i WHO. Ta neradnička i korumpirana kasta je zlo koje nas gazi i uništava.

Avatar Dalmacija
Dalmacija
16:40 09.04.2021.

Neće biti turista. Nitko neće doći u zaraženu zemlju koja sada ima najveći rast zaraze na Balkanu i čitavoj Europi.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
16:56 09.04.2021.

Znači,..testirat će se i "inozemci" iz BiH !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije