Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PCR punkt

Od sutra počinje drive in testiranje na hripavac u Zagrebu, proučite radno vrijeme i uvjete

Zagreb: Gužve za testiranje na hripavac ispred HZJZ-a
Sanjin Strukic/PIXSELL
30.11.2023.
u 15:12

Više informacija o hripavcu, kako prepoznati simptome i kako se liječiti, proučite na Štamparovim stranicama

Od sutra će s radom početi drive in punkt Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" na kojemu će biti moguće obaviti PCR testiranje na hripavac i Covid-19.

On će djelovati na adresi Mirogojska cesta 16 i radit će od ponedjeljka do petka od 11 do 14 sati, što će, dodaju u NZJZ, pomoći ubrzanom testiranju i radu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koje testiranje na hripavac provodi radnim danima od 8 do 11 sati.

-Na PCR testiranje se može doći automobilom ili pješice, no ljubazno molimo pacijente da na testiranje, ako su u mogućnosti, dolaze automobilom, pri čemu se obrisak uzima bez izlaska pacijenta iz vozila- poručuju u NZJZ.

>>VEZANI ČLANCI: 

Nalaz testiranja bit će poslan slijedećeg radnog dana liječniku koji je uputio pacijenta na pretragu, a testiranje na osobni zahtjev nije moguće.  Više informacija o hripavcu, kako prepoznati simptome i kako se liječiti, proučite na Štamparovim stranicama.

>>VIDEO: Gužve za testiranje na hripavac ispred HZJZ-a: Ovako nešto nismo vidjeli 30 godina

Komentara 3

JO
jožica
16:45 30.11.2023.

Jedno je covid cjepivo, a drugo je obvezna na koja mnogi ne žele.

VL
vladek370
16:12 30.11.2023.

Halo gdje su antivakseri? Pa ove nitko netjera na testiranje a ima ih u izobilju, što se događa? To su se razboljela djeca onih roditelja koji su slušali Pernata i sličnih njemu pa nisu dali cijepiti djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije