Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Od ponoći besplatan javni prijevoz

ZET javni prijevoz
Patrik Macek/PIXSELL
15.07.2018.
u 18:00

Time se dodatno olakšava dolazak navijača iz svih dijelova Hrvatske

U čast Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, kojoj se u metropoli priprema veličanstven doček, odlukom gradonačelnika Milana Bandića, javni će prijevoz u Zagrebu večeras od ponoći pa sve do kraja sutrašnjega dana biti u potpunosti besplatan.

Time se dodatno olakšava dolazak navijača iz svih dijelova Hrvatske, ali i drugih zemalja, do središnjeg gradskog trga, kao i cjelodnevni boravak u Zagrebu. Zbog očekivano velikog broja ljudi, osobito u gradskom središtu, apeliramo da se u centar grada dolazi isključivo javnim prijevozom. Posebna parkirališna mjesta, posebice za autobuse, osigurana su na zapadnoj i istočnoj strani Zagrebačkog velesajma, od kuda će voziti izvanredna linija ZET-a do terminala Glavni kolodvor.


Omogućeno je i besplatno parkiranje osobnih vozila na nedugo otvorenom parkiralištu Gredelj-Strojarska, gdje je raspoloživo 500 parkirališnih mjesta, kao i na parkiralištu Paromlin s također više od 500 mjesta te ispred Robnih terminala na Jankomiru.

>> Pogledajte galeriju "Ruske zečice najavile Svjetsko prvenstvo"

ZET javni prijevoz
1/13

Komentara 7

2X
2Xgeneral
20:08 15.07.2018.

tak bu i matan miki imao besplatan prijevoz do remetinca kad dođe policija po njega

VI
Vito
07:36 17.07.2018.

Jučer je ZET pljačkao putnike koji nisu čitali "večernjak". __ Poništavači karata su uredno "valjali" karte, a zvučnici suredovno objavljivali da putnici moraju "poništiti" kartu, jer im kupljena karta "ne valja". __ Zašto karta koja košta 4 kune ne vrijedi ("ne valja")??? __ Zašto ju onda plaćaju 4 kune??? __ I zašto s "elektronske kartice" "uzmu" 4 kuneu danu koji je ZET novinarima rekao da je vožnja besplatna???

VI
Vito
07:59 16.07.2018.

Ne samo da prijevoz do Remetinca "gradonačelnik" mora platiti, nego ne smije dobivati hranu, ako ne vrati sve što je opljačkao iz Hrvatske od 1983.g. kad su ga upisali kao "radnika" u gradskoj upravi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije