Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolja povezanost

Od danas prometuje nova autobusna linija ZET-a

Autobusna linija 107, Jankomir - Žitnjak
Tomislav Miletić/PIXSELL
08.02.2021.
u 08:05

Nova autobusna linija 239 prometovat će između Čučerja, Dankovca i Markuševečke Trnave

Zbog potreba stanovnika naselja Dankovec za kvalitetnijom prometnom povezanošću s drugim dijelovima grada Zagreba, od ponedjeljka, 8. veljače,  u promet će biti puštena nova autobusna linija 239 (Čučerje – Dankovec – Markuševečka Trnava). 

Minibus će polaziti sa stajališta Čučerje u zoni crkve Pohoda Blažene Djevice Marije i prometovati kroz Dankovec do stajališta Miroševečka 218 u Markuševečkoj Trnavi.

Trasa linije za smjer  A bit će Čučerje crkva (okretište) – Čučerska cesta – Ivanovićeva ulica – Ulica Pršaki  – Slanovečka cesta – Miroševečka cesta – Markuševečka Trnava (okretište)
 
Za smjer B linija ide okretištem Markuševečka Trnava - Miroševečka cesta – Slanovečka cesta – Čučerska cesta - Čučerje crkva (okretište)

Na trasi ukupne duljine 11,6 kilometara, uz početno-krajnja stajališta, autobus će se zaustavljati na 9 obostranih stajališta, a linija će biti u prometu radnim danom i vikendom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije