Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad našao rješenje

Obitelj Petan: Iz klizeće kuće sele se u novi stan u Sopnici

klizište (1)
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
08.06.2013.
u 09:00

Grad je majci i sinu stan od 48 kvadrata privremeno dao na korištenje, a oni će odlučiti kamo će sa psima - ili će s njima ili u Dumovec

Čini se da su i naši napisi pomogli da se nezavidna situacija obitelji Petan, čija kuća na Grmoščici još od početka travnja klizi i samo što se ne uruši, riješi, pa će Đurđica i njen sin, osoba s invaliditetom, u ponedjeljak useliti u novi stan u Sopnici Jelkovec, veličine 48,23 kvadrata.

Grad je stan, prema odluci gradonačelnika, obitelji dodijelio na privremeno korištenje, do sanacije klizišta.

Dogovor je postignut na sastanku Đurđice Petan i savjetnika gradonačelnika Željka Horvata, te pročelnika Višnje Fortune, Davora Jelavića i Pavla Kalinića.

Još ostaje riješiti sudbinu dvaju pasa Petanovih, koji su živjeli u dvorištu objekta na Grmoščici - hoće li biti s njima u stanu ili u Azilu Dumovec. Obitelj je nakon klizanja kuće u njoj živjela bez struje i vode više od mjesec dana, a majka je svake noći provodila u prihvatilištu Kosnica i danju se vraćala kući.

>>Kuća nam od travnja klizi, Grad ne pomaže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije