Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Novo vino degustirali u - slastičarnici

vino Korlat Badel
Foto: Badel 1862
1/2
20.11.2014.
u 19:30

Badel 1862 je svoj novi proizvod, Korlat Merlot Boutique, predstavio na mjestu neuobičajenom za vina - slastičarnici i kavani

Za dodatnu ranopopodnevnu živost na Jelačićevu trgu pobrinuo se jučer Badel 1862. Posve neuobičajeno za vinske degustacije, u slastičarnici (!) i bečkoj kavani Aida, i ispred nje, upriličili su prvu javnu promociju svog novog proizvoda, vina Korlat Merlot Boutique, berbe 2011.

Riječ je o slatkom crnom vinu, nastalom prosušivanjem grožđa na trsu, u vinogradima na ekskluzivnom položaju Korlat blizu Benkovca, pa je onda posve razumljivo da su ga na ovoj premijeri sljubljivali s Aidinim kolačima.

Ima ga 20.000 boca, tek što je napunjen u butelje, a pred njim je, ustvrdio je Badelov vinski direktor i glavni enolog Dubravko Ćuk, lijepa i duga budućnost. Recimo i da je dizajner boce Vanja Cuculić, ilustracija Srđane Modrinić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije