Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog radova

Novo iz ZET-a: Linija s Britanca ne vozi idućih 25 dana

Zagreb: Sat na Britancu stao točno u vrijeme potresa
Sanjin Strukic/PIXSELL
23.02.2021.
u 15:27

Što se tiče ostalih izmjena u ZET-ovom prometu, u noći s utorka na srijedu (23./24. veljače) te u noćima od četvrtka, 25. veljače do ponedjeljka, 1. ožujka, umjesto tramvaja linije 31 vozit će autobus.

Autobusna linija 138 (Britanski trg - Zelengaj - Britanski trg) privremeno neće prometovati od utorka, 23. veljače u 8.30 sati do završetka radova koji se očekuju za 25 dana, zbog sanacije kolnika u Ulici Zelengaj.

Za vrijeme privremene obustave linije 138, autobusna linija 101 (Britanski trg – Gornje Prekrižje) će prometovati pojačanim intenzitetom u odnosu na aktualni red vožnje.

Što se tiče ostalih izmjena u ZET-ovom prometu, u noći s utorka na srijedu (23./24. veljače) te u noćima od četvrtka, 25. veljače do ponedjeljka, 1. ožujka, umjesto tramvaja linije 31 vozit će autobus. Autobusna supstitucija noćne tramvajske linije 31 ne koristi tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Arena Zagreb, Most mladosti i Borovje istok. Ostale izmjene možete vidjeti ovdje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije