Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kadrovske promjene

Novi šef Holdinga smijenio Joška Jakelića s funkcije direktora GSKG

GSKG
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.06.2021.
u 08:31

Za vršitelja dužnosti direktora Gradskog stambeno komunalnog gospodarstva d.o.o. imenovan je Marko Šarić

Joško Jakelić opozvan je s funkcije direktora Gradskog stambenog komunalnog gospodarstva (GSKG). Vršiteljem dužnosti, do javnog natječaja za izbor novog direktora, imenovan je Marko Šarić

- Skupština trgovačkog društva Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo d.o.o., zastupana po predstavniku člana, predsjedniku Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o. Nikoli Vukoviću, s danom 18. lipnja 2021. godine opozvala je Joška Jakelića s funkcije direktora tog društva.

Za vršitelja dužnosti direktora Gradskog stambeno komunalnog gospodarstva d.o.o. imenovan je Marko Šarić, dosadašnji direktor Sektora financijsko-računovodstvenih poslova u GSKG-u, koji će tu funkciju obnašati do okončanja postupka javnog natječaja za izbor direktora i odabira direktora trgovačkog društva Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo d.o.o., priopćeno je iz GSKG. 

VIDEO Policija upala u GSKG

Jakelić je GSKG vodio 16 godina, a smijenjen je nakon afere u kojoj je proteklog tjedna njegov bliski suradnik Neven Blažević Ćiro uhićen zbog primanja mita za namještanje poslova tvrtkama na hitnim intervencijama i obnovi zgrada kojima upravlja GSKG.

Komentara 23

PV
prcko.vitamincic
08:57 19.06.2021.

A sad drugovi ide čistka... čišćenje... nema više skupih iPhone i Audija na račun ovih naplaćenih i prevarenih građana. Dosta je bilo.

UU
uhljeb u holdingu
09:41 19.06.2021.

Mnogima u GSKG i Holdingu trebaju nove gaće jer su stare napunjene.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
10:13 19.06.2021.

Početničke greške Možemo ne ponavlja, do nekih drugih. Sada je stavljen vršitelj dužnosti, što je puno mudije nego odmah nekoga na 4 godine a da niti neznaš da li je sposoban i osposobljen za taj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije