Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za eurobasket

Nove koševe dobila OŠ J. Račića, uredit će još 250 igrališta

11.06.2015., Zagreb, OS Josip Racic - Povodom odrzavanja EuroBasketa 2015, gradonacelnik Grada Zagreba, Milan Bandic i predsjednik Hrvatskog kosarkaskog saveza Danko Radic, pokrenuli su zajednicku akciju obnove vanjskih kosarkaskih igralista zagrebackih o
12.06.2015.
u 09:55

Na stotine učenika raznih uzrasta koji pohađaju OŠ Josipa Račića iz Srednjaka nakratko su jučer nastavu zamijenile igranjem košarke na vanjskom igralištu. Tako su obilježili početak akcije obnove košarkaških igrališta diljem grada i otvorili svoje novoobnovljeno igralište. Zajednička je to akcija gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza Danka Radića u povodu održavanja Europskog prvenstva početkom rujna.

– Uredit ćemo do rujna više od 250 igrališta, Hrvatski košarkaški savez dat će naljepnice koje ćemo staviti na ploče za koševe, a ravnatelji će nabaviti mrežice za nove obruče i obojiti ih tako da dočekamo EP spremni – rekao je Bandić.

Svaka škola još će dobiti na dar po četiri košarkaške lopte. Jučer su tako učenici košarku igrali prvim dodijeljenim loptama. 

Komentara 1

XN
xnet0822
07:05 15.06.2015.

Pa da mi bubnjaju sa loptom u koje doba noći ? Ne dolazi u obzir, vratite koševe i lopte natrag, želim mir u večernjim satima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije