Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slab odaziv

Nitko ne želi biti Zagrepčanka godine? Stigle tek dvije prijave, natječaj poništen

Marija Slišković
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
27.01.2014.
u 08:52

Na idućoj sjednici Gradske skupštine početkom veljače trebala bi biti i točka o dopuni odluke za dodjelu nagrade Zagrepčanka godine. Strogi kriteriji pokazali su, naime, da se to treba mijenjati

Na ovogodišnjem natječaju za nagradu Zagrepčanka godine pristigle su dvije prijave pa se ona poništava. Slab odaziv i strogi kriteriji pokazali su, kaže predsjednik Skupštine Darinko Kosor, da se stvari ipak moraju mijenjati.

Tako će se u iduću sjednicu Skupštine, početkom veljače, uvrstiti točka o dopuni odluke za dodjelu nagrada, po kojem će priliku za kandidaturu dobiti i 50-ak različitih udruga.

Prošle je godine, primjerice, za ovu titulu, koja osim priznanja nosi i novčanu nagradu od 50.000 kuna, bilo nominirano osam žena, a Zagrepčankom 2013. godine postala je Marija Slišković,  predsjednica udruge Žene u Domovinskom ratu.

>>Nagrada za plemenite svrhe – obitelji iz udruge vodi na more

Komentara 9

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
09:55 27.01.2014.

Hajdmo se sjetiti izjava koje su naciju dovele u stanje očaja i psihoze; 1). (Ministar Linić) Pišati će mi krv... 2). (Ministar Jovanović) Isušiti ćemo močvaru...

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
09:36 27.01.2014.

Bombardirani smo lošim vijestima. Takva je strategija. A političari i politika je na prvom mjestu. Kome je to Cool!?

DU
Deleted user
14:17 27.01.2014.

Te novce koji su vam ostali dodijelite onoj školi koja je sastavljena od dva kontejnera. ili djeci čiji roditelji nemaju novca da plate prijevoz platite mjesečne karte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije