Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građani zbunjeni

Ni u ZET-u nisu sigurni do kada im je radno vrijeme

Petrićeva 4, ZET
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.12.2014.
u 15:00

Poslovnica u Petrićevoj 4 trebala bi građane primati sve do 21 sat, no sustav se zatvara i više od pola sata prije kraja radnog vremena

Koje je radno vrijeme ZET-ove poslovnice u Petrićevoj 4, za građane je gotovo nemoguće saznati, a čini se da ni u samom ZET-u nisu potpuno sigurni do kada rade.

Uvjerio se u to Zagrepčanin Zorislav Jelić kada je sa suprugom pokušao kupiti godišnji pokaz. Stigao je pred poslovnicu malo poslije 20.30 sati, no naišao je na zatvorena vrata na kojima piše da je radno vrijeme do 21 sat.

– Nazvao sam info telefon poslijepodne da dodatno provjerim do kada se može kupiti pokaz i rekli su mi do 21 sat. Supruga i ja smo hodali smo do poslovnice po ovom snijegu i ledu da bi ona od 1. siječnja imala važeći pokaz, a dočekao nas je samo zaštitar – prepričava Zorislav Jelić.

I uistinu, iako u centrali poručuju da u Petrićevu 4, čije radno vrijeme jedino nije navedeno na službenim web-stranicama ZET-a, građani mogu doći do 21 sat, djelatnici objašnjavaju da stranke ipak primaju samo do 20.30 sati.

– Nama se sustav zatvara prije kraja radnog vremena da bismo još mogli napraviti obračun i riješiti papirologiju, što inače ne bismo stigli – poručuju djelatnici.

Inače, sve ostale prodavaonice karata u Zagrebu rade ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7.30 do 14.50, a utorkom i četvrtkom od 12 do 19.20 sati. Jedino još poslovnica u Vukovarskoj ulici radi ponedjeljkom i srijedom od 7.30 do 18.30 te utorkom, četvrtkom i petkom od 7.30 do 15.30 sati.

>>Umirovljenicima ipak neće ukinuti besplatni pokaz?

>>Nakon dugog čekanja podigla pokaz, ali morala opet stati u red kako bi ga napunila

Komentara 8

R0
R00kie
15:06 30.12.2014.

uhljebiiii...njih 20 radi ono sto 3 radnika radi u privatnom sektoru,bez da se umore.

TR
Trnjanec
15:27 30.12.2014.

U međuvremenu, u susjednoj istočnoj državi pojeftinile karte za javni prijevoz. Mjesečni pokaz 190 kn, pojedinačna karta 5.5 kn, a imaju ni više ni manje nego četiri puta više autobusa od ZET-a (1200 prema 300) na jednakoj površini grada... Uz jednak broj zaposlenih. Toliko o ZET-u i prokletim uhljebima.

LI
liskovaca
15:34 30.12.2014.

to se vam paraziti sa držane ili gradske dojke! koliko njih ne radi petkom??? koliko njih spaja praznike????? Sve treba privatizirati!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije