Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILICA T. Horvatinčić demantirao glasine o novoj investiciji:

Ne kupujem Lovački rog

Foto: Patrik Macek
import
09.08.2008.
u 00:09

U zagrebačkim je kuloarima odjeknula informacija da Tomo Horvatinčić namjerava kupiti i restoran Lovački rog u Ilici.

Neće više biti hotel
Na vratima restorana istaknuta je pak obavijest da je zatvoren zbog preuređenja. Restoran je pod ključem od lanjskog listopada.

– Ne zanima me kupnja Lovačkog roga. Pa, ne mogu kupiti cijeli Zagreb! – demantirao je glasine Horvatinčić. Poduzetnik je ponovio i da smišlja plan kako da izađe iz projekta Cvjetni prolaz.
– To ne znači da se realizacija projekta neće nastaviti – poručio je Horvatinčić.
I u hotelu-pansionu Lovački rog, u sklopu kojeg je i istoimeni restoran, tvrde kako ništa ne znaju o prodaji.
– Lovački rog će postati samo pansion, više neće biti i hotel, a u nekadašnjem restoranu sada objeduju samo gosti pansiona – rekli su nam u Lovačkom rogu. Detaljnije informacije nisu nam mogli dati jer je šefica pansiona Senada Sarađić radila noćnu smjenu, pa je nisu htjeli uznemiravati pozivima.

Nazvali smo i Milana Šećkovića, u sudskom registru trgovačkih društava navedenog kao vlasnika Lovačkog roga, ali on je tvrdio da s tim ugostiteljskim poduzećem nema veze.

Šećković taji vlasništvo
– Nisam vlasnik Lovačkog roga i s njim nemam nikakve veze – otpilio nas je Šećković, bivši vlasnik licence Izbora miss Hrvatske.


Registriran, a nije vlasnik

I kada smo prije godinu dana objavili informaciju da je Milan Šećković kupio ugostiteljsko poduzeće Lovački rog, on o tome uopće nije htio razgovarati. Nejasno je zašto to uporno taji, premda je poduzeće registrirano na njegovo ime. Na web stranicama Lovačkog roga piše kako pansion ima 11 soba i dva apartmana te parkiralište za goste. Zanimljivo je da se hvale kako su sobe opremljene visokokvalitetnim “jastucima pahuljica”.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije