Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječji sajam

Najveseliji sajam u regiji za djecu priprema 500 minuta zabave

Dječji sajam
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
03.10.2014.
u 19:00

Program na jubilarnom 15. izdanju sajma posvećen je dječjim nastupima i zato će više od 1000 mališana predstaviti svoje talente

Vikend u Areni Zagreb posvećen je najmlađima za koje je organiziran najveći i najveseliji sajam u regiji.

Naime, danas u 15 sati otovren je Dječji sajam u sklopu kojeg će se za mame, tate i mališane do nedjelje održati brojna događanja poput male škole manekenstva, probnih tečajeva stranih jezika, modne revije za djecu... Također, izlagači će svoje proizvode promovirati po sniženim cijenama.

– Za djecu smo pripremili više od 500 minuta zabave, a za roditelje brojne popuste – poručuje organizacijski tim Dječjeg sajma.

Program na jubilarnom 15. izdanju sajma posvećen je dječjim nastupima i zato će više od 1000 mališana predstaviti svoje talente u glazbeno-plesnom programu. Organizirana su i sportska događanja, natjecanja i predstave.

Sajam su već prošlog vikenda na Cvjetnom trgu najavili poznati roditelji u akciji pod nazivom “Djeci djetinjstvo” u kojoj su upozorili na pad nataliteta.

Ulaz je besplatan, a za vikend je sajam otvoren od 9.30 do 19 sati.

Komentara 1

PF
Peregrine Falcon
12:45 04.10.2014.

Znači najveseliji u regiji. Misli se, naravno, na Mađarsku, Sloveniju, Austriju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije