Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na tržište

Na odmor s Holdingom za 190 kuna

crikvenica
zg. holding
31.05.2012.
u 10:00

Svoje nekretnine na obali Holding nudi ovo ljeto u aranžmanima punog pansiona uz besplatan smještaj za djecu do 7 godina

Puni pansion (doručak, ručak i večera) u dvokrevetnoj sobi 50 metara od mora za 190 kuna, pri čemu je smještaj za djecu do sedam godina besplatan, a za djecu do 12 godina s popustom od 50 posto – mogućnost je odmora koju nudi Vladimir Nazor, podružnica Zagrebačkog holdinga, za srpanj i kolovoz ove godine.

U Čistoći prve uplate

Ova je ponuda rezultat želje uprave Holdinga da krene u tržišnu utrku korištenjem vlastitih kapaciteta i ponudi povoljno ljetovanje.

– Uskoro ćemo prvo radnicima Holdinga ponuditi mogućnost ljetovanja po popularnim cijenama, uz obročnu otplatu. No neće biti diskriminacije pa će Holdingove objekte na Jadranu pod istim uvjetima već ovog ljeta moći koristiti svi građani Hrvatske – objašnjava Alenka Košiša Čičin-Šain, članica uprave Holdinga. Projekt je zaživio u Čistoći gdje su krenule prve uplate ljetovanja, dok će prodaju odmora po povoljnim cijenama svima koji ne rade u Holdingu obavljati Nazorova turistička agencija.

Nazor se bavi turističkom djelatnosti pola stoljeća, posjeduje 1600 kreveta u osam objekata u Savudriji, Dugoj uvali, Velom Lošinju, Crikvenici, Karlobagu, Skradinu i Puntu na Krku u kojima su se prije organizirano odmarala djeca u sklopu raznih gradskih akcija. No, čini se da je pod teretom skupog održavanja nekretnina koje su zbrinjavale i prognanike tijekom Domovinskog rata došlo vrijeme za zaokret i u ovom dijelu Holdingova poslovanja.

– Dugo se tražila djelatnost kojoj bi podružnica bila orijentiran – od ustanove za organizirani odmor djece do trgovačkog društva.

S Holdingom sada izlazimo na tržište i na raspolaganje svim korisnicima, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu – optimistično najavljuje Srđan Vlaović, voditelj te podružnice, koji ne skriva zadovoljstvo što je upravo reorganizacija već donijela porast prihoda za sedam posto.

Dvije zvjezdice i grijanje

Dio objekata u lošem je stanju te jedva doseže dvije zvjezdice smještajne kategorizacije, dok su ostali obnovljeni, pa čak i s centralnim grijanjem, kako bi gosti mogli uživati u odmoru i zimskih mjeseci.

– U odmaralište u Crikvenici uložili smo četiri milijuna kuna. Recesija je sveprisutna, a građani u takvim uvjetima žele jeftin i pristojan smještaj koji možemo ponuditi – kaže Košiša Čičin-Šain. Ponudom jeftinih ljetovanja za sve građane nadaju se utrostručenju broja gostiju, a time i planiranih prihoda za iduće razdoblje.

Komentara 6

RO
rondomilk
11:52 31.05.2012.

mislim ono nije im dosta druženja na poslu osam sati pa će još ljetovati tri tjedna zajedno 24 sata. radnička odmarališta smo odavno zaboravili tko još želi tako provesti godišnji odmor. srećom mnogi imaju vikse pa će ova ideja Holdinga neslavno propasti.

OS
osica
12:52 31.05.2012.

"ma super - mogu li i stranci tu ljetovati - recesija je - a konkurencija je zdrava" - " Oni se 3. i 4. zvijzdice - neka odmah zatvore - " Holding je u turizmu i ugostiteljstvu"

DU
Dudek
22:19 31.05.2012.

Molim drugove iz Holdinga da malo promućkaju prije upotrebe! Danas nema ništa besplatno kakav paradoks.Nas gulite (skalpirate) s vašim cijenama u Zagrebu.Druge strane bacate novac:Tko voli nek izvoli.Znam da nema mora zato ima Bakoni suncobra. Vi u Hodingu ste stetočine grada Zagreba.Neka mi oproste pojedinci. Ni WC- nije besplatan plati ako ne kenjaj ugaće i smrdi sebi i drugome. NIŠA BESPLATNO NE POSTOJI:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije