Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUS 268

Na 'liniji iz pakla', danas je bilo posebno vruće...

Linija 268
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
10.08.2017.
u 13:52

Putnik je napomenuo kako se radi o vozaču koji je među putnicima poznatiji kao "Hitler"...

S vožnje autobusnom linijom Zagreb - Velika Gorica autobusom 268 putnici često javljaju svoja neugodna i traumatična iskustva.

Danas nam se javio jedan putnik koji se jutros zatekao u busu 268 te je ostao zaprepašten jer je, iako je ljeto na vrhuncu, u autobusu bilo uključeno grijanje!

On je, naime, poslao mail kritike ZET-u zbog neugode koju je doživio i za razliku od mnogih nezadovoljnika, ekspresno je dobio odgovor nadležnih.

- Zašto je jutros na autobusnoj liniji 268 koja je krenula sa glavnog kolodvora u Velikoj Gorici oko 7:40h u vozilu umjesto hlađenja bilo uključuno grijanje? Zašto su već tjednima zaključani prozori u svim autobosima linije 268? Zašto vozač vrijeđa i dere se na putnike kada od njega traže da uključi hlađenje i otvori prozore? - piše nezadovoljni putnik i pita se treba li još netko smrtno stradati na liniji 268?

Putnik je napomenuo kako se radi o vozaču koji je među putnicima poznatiji kao "Hitler".

Iz ZET-a su se putniku ispričali te naveli kako intenzivno rade na poboljšanju kvalitete usluge.

- Našim se djelatnicima skreće pozornost na potrebu primjene prihvatljivih oblika komuniciranja. Nadležna služba obavit će razgovor sa vozačem autobusa linije 268, a raspoloživim informativnim kanalima dodatno ćemo skrenuti pozornost i ostalom kontrolorskom osoblju na obrazac ponašanja koji proizlazi iz predviđenih i zadanih profesionalnih normi, poručili su iz ZET-a.

Dodali su kako će provjeriti i sustav klimatizacije u spomenutom autobusu.

No, ogorčeni putnik nije odustao te je poslao još jedan mail na koji nije dobio odgovor.

- O kojoj kvaliteti usluge vi konkretno pričate? O neispravnim vozilima koja prometuju na liniji 268 ili o svojim zaposlenicima vozačima koji nas putnike voze? Vozač na kojeg se žalim u prvom mailu je imao sličnih ispada i ranije za koje znam da su prijavljeni i nikada ništa nije poduzeto od strane ZETa da se takve stvari više ne ponavljaju. Taj vozač nije jedini sa takvim ponašanjem i poduljim spiskom prijava. O kakvoj kvaliteti usluge vi pričate? Mjesečna radnička karta VG-ZG košta 610 HRK, a ulaskom u liniju 268 se riskira život. Doslovno, poručio je putnik.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar indigo25
indigo25
13:50 11.08.2017.

Smrtonosna linija 268, Ukleta linija 268, Linija smrti 268, Paklena linija 268.... izaberi najbolji naziv za naslov.

RI
Rimokatolik
05:04 11.08.2017.

Očito je pala prodaja novina . Sve što pišete je lanjski snijeg i prenapuhano . Ako Vam ne odg min 268 tražite poglavarstvo da raspišu natječaj i neka Vas vozi netko drugi gdje će tek vidjet po kojoj cijeni i i koji slijed buseva . U Dugom Selu je nekada vozio Zet sada vozi Čazmatrans i ljudi zadovoljni . Što su tražili to dobili . Karta iz Gorice do Zg nije 4 kn već 8 kn toliko o tome kako novinari pišu sve iskrivljeno i bombastićno .

PR
prigorje
13:18 11.08.2017.

Izgleda da je danas intelektualni vrh novinarstva pisati o liniji 268. Dajte se primite ozbiljnog novinarstva il' se bavite nečim drugim prema stvarnoj sposobnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije