Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosidba

Na 'Hodu za život' djevojci za rođendan priredio iznenađenje

Hod za život
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
19.05.2018.
u 16:20

Goran je Ivonu upoznao prije dvije godine na hodočašću Marijanski zavjet za Domovinu

Jedan od redara Goran Plećaš (34) nakon današnjeg održanog Hoda za život u Zagrebu došao je na pozornicu i svojoj djevojci Ivoni Skoko (28) priredio je iznenađenje za rođendan, te ju zaprosio.

 - Planirao sam Ivonu zaprositi, te nisam znao hoću li na ‘Hodu za život’ ili negdje drugdje, no kako joj je bio i rođendan iznenadio sam ju. Upoznali smo se prije dvije godine na hodočašću Marijanski zavjet za Domovinu. Tada sam vidio da je to cura s kojom bih proveo ostatak života - kazao je za 24 sata Goran.

 
Hod za život
1/10
 
 

Komentara 34

BU
Budak
16:50 19.05.2018.

Odmor za oči danas u našem glavnom gradu. Normalne obitelji sa djecom, bake, dide, građansko pristojno društvo između njih časne sestre i mladi franjevci. Jednostavno prirodno i zdravo. Nikakve izobličene kreature iz LGBT zajednice, parazitske udruge, Rade Borić, Pusići, antife i slični čopori. Još ako uspije referendum o novom izbornom modusu se vraćamo u nešto poput normalne države.

JU
juma
17:36 19.05.2018.

Prelijepo. Ovo je kao katolicki Woodstock, mlado i staro, obitelji, svi lezerni, opusteni, nasmijani i pozitivni, samo bez droge i opijanja. Ovo su pokreti novog doba i obnove svega sto je temelj nasih tradicionalnih vrijednosti.

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
17:07 19.05.2018.

Hodat za život, borit se za život,zaprosit ženu s kojom ćeš stvorit novi život....! To je ŽIVOT!!! Protivnici zagovaraju SMRT! Biste li vi željeli da je vas majka abortirala??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije