Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vintage industrial

Na glazbenom buvljaku gitare, saksofoni, ploče...

burza glazbenika
Goran Stanzl/PIXSELL
13.03.2013.
u 10:50

Sudjelovanje na Burzi glazbenika, poručuju iz organizacije, besplatno je za sudionike i posjetitelje, ali sudionicima se preporučuje najava putem e-mail adrese, burza.glazbenika@hgu.hr.

Dosad smo na buvljacima kupovali nakit, odjeću ili stari namještaj, a odsad, jednom mjesečno, u Vintage industrial baru, Savska cesta 160, bit će prilika i za kupnju jeftinijih glazbenih instrumenata i opreme. Prvi glazbeni buvljak najavljen je za subotu, 16. ožujka, od 12 do 20 sati. Polovne gitare već od 1200 kuna, klavijature, saksofoni, mikseri, računalna oprema za studijsko snimanje, efekti za gitare od 250 kuna, ali i ploče, majice i glazbene memorabilije moći će se pronaći na 40 štandova.

– Buvljak je za glazbenike, a ne trgovce. Očekuju se povoljne cijene, upola jeftinije nego u dućanima – poručio je tajnik Hrvatske glazbene unije Zvonimir Bučević te dodao kako će, da bi se kupcima olakšala odluka, instrumente i opremu moći isprobati na koncertnoj pozornici. Projekt Burza glazbenika – Buvljak instrumenta i opreme, u organizaciji zagrebačke podružnice Hrvatske glazbene unije i Vintage industrial bara, kaže Zvonimir Bučević, bit će i savršena prilika za susret struke i kolega.

– Ovo je prilika i za živu razmjenu ideja ili za promociju projekata. Infopunktovi će biti prilika za uspostavljanje kontakta s glazbenim organizacijama. Imat ćemo i različite radionice – dodaje Bučević.

Iz Vintage industrial bara poručuju da su kao muzički klub savršeni za ovakav buvljak. – Imamo dosta kvalitetnih koncerata, cirkuliraju mladi glazbenici – kaže Kristina Kovačić, PR kluba.

Sudjelovanje na Burzi glazbenika, poručuju iz organizacije, besplatno je za sudionike i posjetitelje, ali sudionicima se preporučuje najava putem e-mail adrese, burza.glazbenika@hgu.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije