Naslovnica Zagreb ZG Život

Na fašniku Maja Šuput, Kawasaki 3P, Jacques, Endi...

Na pet lokacija u gradu bit će više od pet tisuća izvođača, a poseban program bit će za djecu. Fašnik počinje 21. veljače
20. veljače 2014. u 17:00 0 komentara 304 prikaza
Samobor fašnik
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Posljednja fašnička sjednica, prije no što Samobor preuzmu Princ Fašnik i njegova svita 21. veljače, održana je jučer u Kinu Europa, gdje je viza za ulaz u Slobodnu fašničku republiku poslana i gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću. Organizatori 188. Samoborskog fašnika najavili su da će svi sadržaji biti besplatni.

– Na pet lokacija u gradu bit će više od pet tisuća nastupa KUD-ova i izvođača, a svoje će programe imati i 25 samoborskih lokala – najavila je Zdravka Škugor Ferdebar, direktorica samoborske Turističke zajednice. Kako je naglasila, grad se trenutačno sprema za fašnik, pod geslom “Imamo vizu, skurimo krizu”. Glavni će trg biti ukrašen umjetničkim djelima s političarima u glavnim ulogama.

– Za posjetitelje pripremljen je i zabavni program. Nastupit će, među ostalima, Maja Šuput, Mejaši i Kawasaki 3P, a za djecu će pjevati Jacques i Endi – najavili su organizatori, koji svake godine najviše posjetitelja imaju iz Zagreba pa su za novu republiku vizu dodijelili i zagrebačkom gradonačelniku.

>>Kraluši, orkestar i dvorske lude proći će Samoborom

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.