Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo kod njih

Pogledajte kako će Samoborci na fašniku 'skuriti krizu'

Fašnik Samobor
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/6
30.01.2014.
u 15:57

Od 21. veljače do 4. ožujka traje 188. samoborski fašnik, s novim sloganom, zbog kojega, tvrdi Fašnički Sudac, možda neće trebati paliti Princa Fašnika

Tradicionalni 188. po redu Samoborski fašnik ove godine počinje 21. veljače i traje sve do 4. ožujka pod sloganom Imamo vizu, skurimo krizu.

-Možda ove godine povodom novog slogana nećemo morati paliti Princa Fašnika, nego krizu - rekao je Fašnički Sudac prilikom najave manifestacije. Djeca će se moći klizati na klizalištu u sklopu vojarne Taborec, gdje će biti organiziran i metloboj (hokej s metlama), a odrasli će se moći okušati i u kraflingu, boćanju na ledu s demižonima.

U slučaju da bude snijega, organizirat će se i sanjkanje. Osim programa i na glavnoj pozornici na glavnom samoborskom trgu, posjetitelji će moći kušati i specijalitete koje nude samoboski ugostitelji koji su osmislili i poseban fašnički program.

>>Najpoželjnija destinacija u Županiji – Samobor

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije