Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nov sadržaj

Muzej oldtajmera petkom na Britancu

03.12.2014., Zagreb - Muzej automobila Ferdinand Budicki, voditelj muzeja Valentino Valjak. Photo:Zeljko Lukunic/PIXSELL
Zeljko Lukunic/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
17.04.2015.
u 09:43

Osim auta i motorkotača prikazivat će se i dokumentarci

Jedan od najljepših zagrebačkih trgova danas će dobiti novi sadržaj – muzej oldtajmera na otvorenom.

Riječ je o večerima "Budicki na Britancu" koje počinju u 20 sati i do daljnjeg će se održavati svakog petka, a predstavit će povijesna vozila, artefakte i memorabilije iz fundusa Muzeja automobila Ferdinand Budicki. Svaki tjedan izmjenjivat će se izlošci, a održavat će se i projekcije dokumentarnih filmova te nikad viđenih fotografija iz hrvatske automobilističke povijesti. Iz muzeja se nadaju da će ova atrakcija privući brojne građane, ali i domaće te strane turiste.

Glavni im je cilj, naime, kroz zanimljiv pristup i sadržaj podići svijest o povijesnom razvoju automobilizma i revitalizaciji kulturnog identiteta Zagreba kroz prve automobiliste.

– Bit će to i odličan povod za druženje te razgovor svih zainteresiranih s vlasnicima oldtajmera i stručnjacima za stara vozila – poručili su iz Muzeja automobila Ferdinand Budicki.

Komentara 2

OV
over
19:56 20.04.2015.

ne brini.. kad dođe hdz večer na britancu će počinjati u 8 ujutro :)

Avatar links
links
11:14 17.04.2015.

odlično ali zašto tako kasno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije