Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA SE NASTAVLJA

Užas na Črnomercu: Mladić (26) osumnjičen za brutalno ubojstvo oca pušten iz bolnice

Zagreb: Mladić nožem ubio oca na Črnomercu
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/6
05.03.2024.
u 11:35

Osumnjičeni se nakon ubojstva, dodaje policija, dao pješice u bijeg, ali su ga policajci uhitili nedaleko mjesta događaja i stavili pod nadzor. Kako je 26-godišnjak imao rezne ozljede na ruci, prevezen je u KB Sestre Milosrdnice, gdje mu je sanirana ozljeda.

Zagrebačka policija izvijestila je u utorak kako će nastaviti kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog ubojstva oca prošle subote na Črnomercu, nakon što osumnjičeni bude otpušten iz bolnice. Policija sumnja da je 26-godišnjak, u subotu oko 11 sati u stanu u prizemlju kuće u Ulici Vinogradi, ubio 51-godišnjeg oca, kojemu je nožem zadao više ubodnih rana, uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja.

Osumnjičeni se nakon ubojstva, dodaje policija, dao pješice u bijeg, ali su ga policajci uhitili nedaleko mjesta događaja i stavili pod nadzor. Kako je 26-godišnjak imao razne ozljede na ruci, prevezen je u KB Sestre Milosrdnice, gdje mu je sanirana ozljeda. S obzirom na njegovo stanje, upućen je na daljnji pregled, gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi, nadodaje policija.

U policiji ističu da su očevid na mjestu događaja obavili policijski službenici ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke te da će se kriminalističko istraživanje nastaviti nakon otpuštanja 26-godišnjaka iz zdravstvene ustanove. Potom će protiv 26-godišnjaka biti podnijeta kaznena prijava zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu zbog teškog ubojstva.

Zagreb: Mladić nožem ubio oca na Črnomercu
1/6

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije