Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U ZAGREBU

Ubojicu (26) s Črnomerca zadržali na psihijatriji: Nožem ubio oca u dnevnom boravku pa se posjekao

Zagreb: Mladić nožem ubio oca na Črnomercu
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/7
03.03.2024.
u 14:51

O njegovu stanju ovisit će hoće li biti poslan u istražni zatvor i gdje biti smješten.

Mladić (26), koji je u dnevnom boravku kuće na zagrebačkom Črnomercu ubio svog 52-godišnjeg oca, navodno je zadržan na liječenju u jednoj psihijatrijskoj bolnici. Kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja te bi ga tek tada, piše 24sata, trebali ispitati i kazneno prijaviti za ubojstvo. O njegovu stanju ovisit će hoće li biti poslan u istražni zatvor i gdje biti smješten. 

Da podsjetimo, zagrebačka policija je dan nakon krvoprolića objavila detalje horora na zagrebačkom Črnomercu. Mlađi muškarac više je puta izbo nožem u predjelu prsa člana uže obitelji te je 51-godišnjak ubrzo preminuo. Mladić je, tvrdi policija, pokušao pobjeći. - Osumnjičeni se pješice dao u bijeg. Nedaleko od mjesta događaja policajci su ga presreli na ulici, uhitili ga i stavili pod nadzor - objavila je PU zagrebačka.

Dodali su i da je osumnjičeni imao porezotine na ruci, pa je zbog toga prevezen u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice. Ondje su mu sanirali rane, no s obzirom na njegovo teško psihičko stanje, poslali su ga na novi pregled. Nakon toga su ga zadržali na liječenju, a još uvijek nije poznato kad će biti otpušten.

Inače, kako smo ranije pisali, ubojstvu navodno nije prethodio sukob oca i sina. Ubojica je, piše Dnevnik.hr, psihički bolesnik koji boluje od šizofrenije, a proteklih tjedana pogoršalo mu se stanje. "Prije 48 sati sudjelovao je u incidentu u jednom kafiću, nakon čega ga je privela policija. Bila je tamo i hitna pomoć koja ga je pregledala zbog eventualnih ozljeda u toj tučnjavi. Međutim, tada se njegovo psihičko stanje nije razmatralo", dodali su u subotu.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Split pogodilo grmljavinsko nevrijeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije