Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ZAGREBU

FOTO Policajac teško ozlijeđen u prometnoj nesreći, policija objavila detalje

Foto: Čitatelj
1/4
05.03.2024.
u 10:59

Mjestom očevida rukovodio je zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Novom Zagrebu.

Policijska uprava zagrebačka objavila je detalje prometne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak u popodnevnim satima u Novom Zagrebu kad je 50-godišnjak skrenuo u lijevo na križanju s Karlovačkom cestom bez da je propustio vozilo, uslijed čega je na vozilo naletio policijski motociklist kojim je upravljao 30-godišnji policijski službenik.

" Jučer, 4. ožujka 2024. godine oko 16.30 sati u Novom Zagrebu, 50-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen, imotskih registarskih oznaka, a kretao se prilaznim kolnikom kućnog broja 32A Karlovačke ceste. Dolaskom do križanja s Karlovačkom cestom skrenuo je u lijevo, a da nije propustio vozila koja se kreću kolnikom s prednošću prolaska. Pri tome, na njegovo je vozilo službenim motociklom naletio 30-godišnji policijski službenik Policijske uprave zagrebačke koji se kretao kolnikom Karlovačke ceste kolničkom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera pritom pretječući kolonu vozila", navode iz policije.

Policijski službenik teško je ozlijeđen u nesreći, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Mjestom očevida rukovodio je zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Novom Zagrebu. O svemu utvrđenom policija će obavijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu, stoji u policijskom priopćenju.

1/4
Ključne riječi

Komentara 2

MA
Markica
15:52 05.03.2024.

Bio sam u blizini, policajac je preticao povecu kolonu bez ikakvih znakova rotacije ili sirene, pritom je i preko pune trake isao. Policajac je trebao prilagoditi brzinu i ne preticati po punoj traci bez svjetlosnih ili zvucnih znakova tako da mislim da itekako treba snositi odgovornost.

DI
Dingač
12:02 05.03.2024.

Policajac je brzao velikom brzinom na mjestu gdje je dopušteno samo 40 km/h, prelazio preko pune linije i sudario se s vozilom koje je prelazilo cestu ulijevo. Policajac je počinio nekoliko prekršaja i sam treba snositi odgovornost za nesreću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije