Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzi na sanjkama

Marija Robić i Matej Sinjeri pobjednici 1. Snježnog spusta u Ogulincu

Sanjkanje Ogulinec
Foto: Kronike VG
1/3
05.02.2014.
u 11:58

U snježnoj utrci sudjelovalo je 27 natjecatelja. Skijaški i sanjkaški spust organizirala Udruga Moj Buševec

U Ogulincu je protekle nedjelje vožen 1. Snježni spust Ogulinec 2014. Natjecalo se 27 ljudi. Vještinu na sanjkama pokazalo je 25 natjecatelja, a bila su i dva skijaša, javljaju Kronike Velike Gorice.

Marija Robić s vremenom 7,28 u prvoj i 7,60 u drugoj vožnji osvojila je prvo mjesto, dok je drugo osvojio Filip Rožić s vremenom 7,60 u prvoj i 7,56 u drugoj vožnji. Treća je bila Dorotea Detelić s vremenom 7,91 u prvoj vožnji i 7,62 u drugoj. Skijaš Matej Sinjeri u slalomskoj je vožnji pobijedio Zvončicu Munđer.

- Skijašku stazu za slalom vožnju s osam vrata postavio je Zlatko Rožić. Posebno zahvaljujemo i obitelji Kovačić iz Ogulinca koja nam je pomogla u organizaciji 1. Snježnog spusta – kaže predsjednik Udruge Moj Buševec Danijel Rožić.

Udruga je sve zagrijala besplatnim vrućim čajem, a natjecatelje nahranila i pečenim hrenovkama.

>>Najbolji sanjkaši za 30 sekundi prošli stazu dugu 600 metara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije