Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budite na oprezu

Manijak vreba žene u zagrebačkom kvartu: 'Pratila sam sjenu i shvatila da naglo ubrzava'

Vrebanje/Ilustracija
GettyImages
15.10.2023.
u 21:35

Mjesni odbor putem društvenih mreža upozorio je žene da zbog vrebača budu na oprezu

Zamislite situaciju u kojoj se vraćati kući po mraku, a za vama ubrzano hoda nepoznati muškarac koji odjednom navuče kapuljaču. Upravo takav scenarij zadesio je 20-godišnju studenticu Ellu koja je za Novu TV ispričala neugodno iskustvo koje je doživjela u pothodniku na zagrebačkoj Sigečici. 

Kada je shvatila da netko iza nje ubrzano hoda, pratila je sjenu prema kojoj je bilo vidljivo da joj je sve bliže i bliže. Potom je odlučila testirati naum nepoznate osobe pa odlučila da će skrenuti i pratiti njegovo ponašanje.

-Ja sam išla po stepenicama i cijelo vrijeme sam gledala u tu sjenu i ja sam vidjela da on stavlja kapuljaču u tom trenutku, ja sam se skroz uspaničila. Ta osoba je imala glavu prema dolje, imala je kapuljaču, jedino što sam vidjela je do nosa. Mene je baš panika uhvatila. Srce mi je jako lupalo. Rekli su mi ljudi: 'zašto nisi vrištala, trčala', ali u tom trenutku ja sam jedva disala- opisala je djevojka.

>>VEZANI ČLANCI: 

Uspjela je kontaktirati dečka i reći mu da brzo izađe van. Nepoznati muškarac, opisuje, počeo je trčati i pritom mu se skinula  kapuljača pa su i Ella i njezin dečko uspjeli vidjeti da ima kuštravu kosu. Na kraju je pobjegao, a ispalo je da ona nije jedina koja je primijetila sumnjivog muškarca na Sigečici. 

Mjesni odbor putem društvenih mreža upozorio je žene da zbog vrebača budu na oprezu, a policija je potvrdila Dnevniku Nove TV da će zbog vrebača s kapuljačom biti pojačane ophodnje u tom zagrebačkom kvartu.

>>VIDEO: Eksplozije i veliki oblaci dima izdižu se iz tla u Gazi

Komentara 3

Avatar 🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
05:36 16.10.2023.

Neki novi 'Stari lisac', pa lijepo smo se riješili 'Fantoma s Trešnjevke '. Ulice moraju biti sigurne. Meni, između ostalog, smeta nakašljavanje starih baba npr. kad vide moju zblajhanu kosu hehe. Doista, ima svakakvih čudaka na ulici...

MA
majeltomoguce
16:35 18.10.2023.

Da ali ... Evo prije 2 dana tako sam i ja žurio jer sam kasnio negdje i ispred mene bila ženska. Ono ja ubrzavam i ona ide brzo. Slučajno i ja sam imao kapuljaču jer je bilo hladno ... Nisam siguran, ali mi se čini da se ženska okrenula. I Boga molim da skrene da ne ispadne da ju pratim ... kužite neugodnu situaciju?

GR
Greben
23:50 15.10.2023.

Podatak o ovom manijaku nije smio biti objavljen u medijima. Sad je cak saznao da ce policija pojacati patrolu i naravno pritajit ce se u brlogu dok ne "ne okopni", a mozda ce i promijeniti sredinu, pronaci neko novo mjesto ili grad. Ali, ako (i kad) ga ulove, s njim na Trg Bana, podici mu stup sramote, pa nek tamo visi jedne subote od 06:00 - 24:00 sata s dopustenjem zenskom rodu starijim oc 14 godina da ga gadjaju cim god zazele. A nakon toga u Vrapce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije