Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

MAGENTA 1 B2B RUN ponovno ruši rekorde

Najmasovnija utrka u Zagrebu okupit će čak 6.250 trkača poslovnjaka
07. rujna 2018. u 12:19 277 prikaza
MAGENTA 1 B2B RUN
Foto: Promo

Nakon što su prijave uspješno zatvorene, četvrti puta zaredom MAGENTA 1 B2B RUN održat će se za svega tjedan dana. Tako će se u četvrtak 13. rujna na Zagrebačkom velesajmu okupiti rekordnih 6.250 zaposlenika iz otprilike 380 kompanija. Ovo događanje time je potvrdilo svoj status najmasovnije utrke u Zagrebu u jednoj trkačkoj disciplini te kao jedna od najbrojnijih u Hrvatskoj.

9zarez99 PROMO U Svetoj Nedelji 2.rujna održat će se utrka „9zarez99“

Proteklih godina, MAGENTA 1 B2B RUN pozicionirao se kao neizostavno događanje za brojne hrvatske kompanije i poslodavce jer kroz jedinstven spoj sporta i neformalnog druženja služi i kao učinkovit alat za jačanje korporativne kulture, zadovoljstva zaposlenika, povezivanje s poslovnom zajednicom te poticanje na usvajanje zdravih životnih navika.

Svi koji su se do kraja kolovoza prijavili za utrku u Zagrebu, bit će podijeljeni u tri kategorije – male, srednje i velike kompanije. U timovima od najmanje tri zaposlenika, imat će priliku odmjeriti snage s predstavnicima Hrvatskog Telekoma, GRAWE Hrvatska, Zagrebačke banke, Atlantic grupe, Ericssona Nikola Tesla, HEP-a, Ekonomskog instituta i mnogih drugih. Na pet kilometara trkačke staze tako će svi biti u prilici uživati u sportskom nadmetanju s kolegama iz svojih i drugih kompanija.

Velik odaziv dokaz je da poslovna zajednica u Hrvatskoj brine o svojim zaposlenicima te radi na tome da se svi osjećaju bolje i zadovoljnije. Sada kada su pripreme za Zagreb pri kraju, mogu reći da sve sudionike očekuje niz novih zanimljivosti i sadržaja koje će iskustvo trčanja podići na posebnu razinu. Što drugo dodati nego, dobro se zagrijte i vidimo se na startu“, izjavio je Jurica Barać, organizator MAGENTA 1 B2B RUN utrke.

Više informacija možete naći i na MAGENTA 1 B2B RUN Facebook stranici i na službenoj internet stranici b2brun.hr.

u top formi VIDEO Pogledajte zašto ovu modernu majku dvoje djece nazivaju `nindžom`

 

Sigurnost na hrvatskim cestama
OSIGURANJE
Sigurnost na hrvatskim cestama

A1 izdvaja za Vas