Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krao žicu

Lopov na Plesu ugasio sustav za noćno slijetanje!

pleso, avion
Željko Lukunić/PIXSELL
05.10.2011.
u 21:46

Iako se sam slučaj može okarakterizirati kao dovođenje u opasnost ljudskih života, još nije poznato hoće li ga odvjetništvo optužiti za takvo djelo zbog kojega bi mogao dobiti i deset godina zatvora.

Velikogorička policija u Zračnoj luci ima sve više posla – naime, nižu im se nevjerojatni slučajevi dovođenja u opasnost ljudskih života i imovine. Ponovno je zaprimljena dojava o "napadu laserima" na pilote, a 32-godišnji zaposlenik Zračne luke Zagreb zatekao je 28-godišnjaka pokraj trafostanice aerodroma kako iz šahta krade bakrene žice.

Zbog lopovluka 28-godišnjaka prestao je raditi dio svjetlosnog sustava za noćno osvjetljavanje prilaza sletnoj stazi, točnije prestala je svijetliti svaka druga greda srednje linije svjetlosnoga sustava. Muškarac je preskočio ogradu sa strane Male Kosnice, a do trenutka dok nije uhvaćen već je dio žice prebacio preko ograde.

Iako se sam slučaj može okarakterizirati kao dovođenje u opasnost ljudskih života, još nije poznato hoće li ga odvjetništvo optužiti za takvo djelo zbog kojega bi mogao dobiti i deset godina zatvora. Ponovljeni slučaj zasljepljivanja zelenim laserom prijavio je pilot prilikom slijetanja. Policija moli građane koji su primijetili laser da im se jave.

Komentara 31

Avatar Idler 3
Idler 3
22:05 05.10.2011.

Kad bi sad netko \"ugasio svjetlo\" u policiji dok dotični ne \"prosvijetli\" pa nit njemu niti sličnima ovakva idiotarija više nikad ne bi pala na pamet !!!

Avatar ("(*_*)/")
("(*_*)/")
22:09 05.10.2011.

Čudi me samo da kod nas još nema onih mudrijaša koji laserskim napravama ometaju pilote za vrijeme slijetanja....

Avatar ivek
ivek
21:58 05.10.2011.

nema recesije dok ima kablova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije