Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na adventu

Lionsi će kupiti srdele za pučke kuhinje

20.12.2014.
u 10:54

Cilj je kluba za trajanja adventa prikupiti 10.000 kuna kako bi se mogla nabaviti tona i pol srdela iz domaćeg ulova

Čaša kuhanog vina, čaja ili punča najdraži je dodatak posjetiteljima programa tradicionalnog Adventa u Zagrebu, a ako njegovim ispijanjem još i humanitarno djeluju, okrijepa će biti veća.

Upavo tom idejom vodili su se članovi zagrebačkog Lions kluba kada su postavili štand s toplim napicima na Zrinjevcu. Kupnjom napitka po cijeni od desetak kuna posjetitelji štanda donirat će novac za potrebite.

Lions Club Zagreb svake godine za Božić priprema humanitarnu akciju u kojoj prikupljamo novac za hranu pučkim kuhinjama. Kupljene namirnice podijelit ćemo tako kuhinjama u Zagrebu i Vukovaru- objasnio je Janko Gogolja iz Lions Cluba.

Cilj je kluba za trajanja adventa prikupiti 10.000 kuna kako bi se mogla nabaviti tona i pol srdela iz domaćeg ulova, što bi omogućilo oko 6000 obroka. Tona srdela išla bi u Zagreb, a pola tone otišla u Vukovar.

–Članovi su vlastitim sredstava omogućili ovu akciju. Sve što prodajemo proizveli smo sami, a u humanitarne svrhe ide cjelokupan prihod. To je najmanje što smo mogli učiniti - zaključio je Gogolja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije