Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radi se u Lončarevoj

Linija 172 zbog radova vozi izmijenjenom trasom. Nova regulacija raje do sredine lipnja

Zagreb: Obnovljeno okretište Črnomerec
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
12.04.2021.
u 14:30

Zbog radova na Bolničkoj cesti, autobusi linije 121 (Črnomerec – Karažnik – Gajnice) u smjeru Črnomerca će također prometovati izmijenjen do 18. travnja, i to zbog radova u Bolničkoj cesti.

Zbog radova na dijelu kolnika Ulice Pavla Lončara (kod Doma zdravlja) i Ulice kardinala Alojzija Stepinca, od ponedjeljka 12. travnja do završetka radova koji se očekuje sredinom lipnja, autobusna linija 172 (Črnomerec - Zaprešić) prometovat će u dnevnim i noćnim polascima djelomično izmijenjenom trasom, javljaju u ZET-u. A evo kako će izgledati: 

Črnomerec – uobičajenom trasom do raskrižja Avenije Hrvatskih branitelja i nove obilaznice – (lijevo) nova obilaznica – (desno) Ulica Ivana Jurmana – (lijevo) Ulica kardinala Alojzija Stepinca – Ulica bana Josipa Jelačića – u nastavku uobičajenom trasom do krajnjeg odredišta. Pri povratku, autobusi linije 172 voze istom izmijenjenom trasom.



Za vrijeme radova, inače, u oba smjera neće biti u funkciji autobusna stajališta Crkva, Devčićeva, Dom zdravlja i Terminal, kao i stajalište Klake u smjeru Črnomerca. Uspostavit će se privremena obostrana stajališta u Ulici Ivana Jurmana ( kod Lidla) i u Ulici bana Josipa Jelačića, u zoni kbr. 14.

Zbog radova na Bolničkoj cesti, autobusi linije 121 (Črnomerec – Karažnik – Gajnice) u smjeru Črnomerca će također prometovati izmijenjen do 18. travnja, i to zbog radova u Bolničkoj cesti. 

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Vito
09:10 13.04.2021.

Nova regulacija raje do sredine lipnja --- Sad ste napokon točno opisali one koji koriste javni gradski prijevoz - RAJA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije