Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne' fiskalizaciji

Linić šumom, trgovci drumom pa se na Dolcu ni danas ne kupuje

dolac (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/8
03.07.2013.
u 11:10

– Nemamo ništa protiv poreza, ali ne na ovaj način – poručuju zakupci ministru dok građanima ne preostaje drugo nego da svježe voće i povrće kupe u supermarketu.

Ministar financija Slavko Linić šumom, a zakupci na tržnicama drumom pa je zagrebački Dolac i danas poluprazan... Poluprazan jer se na njemu gotovo ništa ne može kupiti, ali krcat prosvjednicima. 

Trgovci koji ne prihvaćaju uvođenje fiskalizacije opet prosvjeduju na zagrebačkom Dolcu. Ne mire se s fiskalizacijom od koje Linić pak ne odustaje. 

– Nemamo ništa protiv poreza, ali ne na ovaj način – poručuju ministru dok građanima ne preostaje drugo nego da svježe voće i povrće kupe u supermarketu. 

Nakon prosvjeda na Dolcu i danas su nastavili prema Linićevu ministarstvu. Podršku zakupcima dala je i zviždačica Vesna Balenović. 

Predstavnike je primio i sam ministar no ni dvosatni pregovori nisu urodili plodom. 

Prosvjed se sutra nastavlja najprije na Dolcu, a u ponedjeljak pozivaju sve zakupce na Markov trg. 

 

>>'Paradajz može ujutro stajati 10 kn, a popodne 2 kn. To nas ne zanima'

>>Tržnice mogu raditi jer im Linić neće slati inspekciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije