Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želite li bolji kvart?

Kvartovska tribina za Donju Dubravu 12.3. Šaljite pitanja!

Kvartovska tribina
Foto: Večernji list
06.03.2015.
u 09:00

Svoja pitanja možete slati sve do početka tribine na mail gradska@vecernji.net ili pozivom na broj 01/6300-455

Oko 600 djece koja žive na području Čulinca, Trnave i Resničkoga gaja svaki se dan vozi do udaljenih osnovnih škola. Stoga je izgradnja nove osnovne škole u Trnavi jedan od kapitalnih projekata četvrti Donja Dubrava. Jedno od velikih pitanja je i kada će se proširiti vrtić Jabuka u Trnavi, ali i izgraditi dva pješačka prijelaza na Štefanovečkoj – Resničkom putu i Osječkoj ulici – I. Trnava.

Na ta, ali i mnoga druga pitanja probat će se odgovoriti na 14. Večernjakovoj kvartovskoj tribini “Želite li bolji kvart?” za gradsku četvrt Donja Dubrava.

Tribina se održava u četvrtak 12. ožujka u 18.30 sati u dvorani Narodnog sveučilišta Dubrava u Cerskoj bb. Na pitanja građana odgovarat će gradski pročelnici i predstavnici Zagrebačkog holdinga.

Svoja pitanja možete slati sve do početka tribine na mail gradska@vecernji.net ili pozivom na broj 01/6300-455.

Također, na ulazu u dvoranu bit će kutija u koju će građani moći ostaviti svoja pitanja.

>> Na Svetom Duhu miču kabele uz dječji park

Komentara 2

DA
dastipci
08:36 07.03.2015.

Gdje se mogu naći odgovori koje postaviš na gradska@vecernji.net ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije