Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raznovrstan program

kvARTovska manifestacija: Dan Horvata – Srednjaka

Dan Horvata – Srednjaka
Foto: Promo
06.09.2017.
u 13:02

Pozivamo vas da ovu subotu 9.9. provedete dan u kvARTu!

Za vas smo pripremili kvARTovsku manifestaciju Dan Horvata – Srednjaka na vanjskom igralištu OŠ Josipa Račića, Srednjaci 30.

Za posjetitelje smo pripremili bogat i raznovrstan program: kazališne predstave, radionice i igraonice za najmlađe. Za odrasle će nastupati zborovi, orkestri i sl. Predstavit će se škola Josip Račić, Dječji vrtić Srednjaci te niz udruga i klubova sa svojim radom. Za sam kraj druženja u večernjim satima možete uživati u Romana Orešnik Triju!
Uz druženje i uživanje u kulturnom programu moći ćete razgovarati s vijećnicima Mjesnog odbora Horvata – Srednjaka, kao i s vijećnicima Vijeća gradske četvrti Trešnjevka – jug te ih pitati o svemu što se tiče uređenja kvarta.

Nelimo omogućiti trajan dijalog između građana i lokalne samouprave kako bismo zajedničkim idejama došli do rješenja za kvalitetniji i ugodniji život u četvrti. Upoznajmo se kroz ugodno druženje!
Svi su programi besplatni i dar su Zagreba Zagrepčanima i gostima!

Zašto današnji dan?
Carskim patentom od 7. rujna 1850. godine ujednjen je slobodni i kraljevski grad Zagreb s općinama Kaptol, Nova Ves, Vlaškom ulica i selom Horvati. Tim aktom Horvati su pripojeni kraljevskom gradu Zagrebu i postali samostalna općina na teritoriju grada.

*Organizatori:
Vijeće Mjesnog odbora Horvati – Srednjaci
Vijeće Gradske četvrti Trešnjevka – jug
Centar za kulturu Trešnjevka
Grad Zagreb

www.cekate.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije