Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUVARI DOMAĆE PROIZVODNJE

'Kupujmo hrvatsko' s 260 izlagača na glavnom zagrebačkom trgu

Akcija Kupujmo hrvatsko
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
17.09.2019.
u 08:37

Cilj je akcije ukazati da i Hrvatska ima proizvode najviše kvalitete, a kupovinom domaćeg pomaže se gospodarstvu i očuvanju radnih mjesta.

Maslinovo ulje, kobasice, čvarci, med, sir, cipele, odjeća, kišobrani... Sve to, a i mnogo više, nudit će danas i sutra “čuvari domaće proizvodnje” na Trgu bana Josipa Jelačića.

Razlog velikim bijelim šatorima koji su još jučer okupirali glavni trg održavanje je poznate nacionalne akcije “Kupujmo hrvatsko” na kojoj će po promotivnim cijenama najbolje od svoje ponude ovaj put prodavati više od 260 domaćih proizvođača.

Akcija Kupujmo hrvatsko
1/5

Riječ je o 22. izdanju akcije koju organizira Hrvatska gospodarska komora, a posjetitelji će moći razgledati izložene artikle, opipati ih, kušati i kupiti. Cilj je akcije ukazati da i Hrvatska ima proizvode najviše kvalitete, a kupovinom domaćeg pomaže se gospodarstvu i očuvanju radnih mjesta.

Neće se na Jelačić-placu održavati samo tržnica, već posjetitelje očekuju i kulinarski show Mate Jankovića, mađioničarski trikovi Luke Vidovića, koncert Saše Lozara... Usto će se dodijeliti nagrade sudionicima natjecanja “Kupujmo hrvatsko” za polaznike obrazovnih institucija

Komentara 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:58 17.09.2019.

Ma lijepo je to, ali nikako da shvatim zašto su cijene za iste proizvode duplo veće nego dvadeset metara sjevernije na Dolcu. Kaj Dolac nije hrvatski?

ŠO
Šokac1
11:05 17.09.2019.

Ne pamtim kad je Jelačić plac zadnji puta izgledao kao obični europski urbani trg, poput mnogih trgova u gradovima diljem Europe; pješačka zona sa uočljivim spomenikom nekoj povjesnoj osobi i/ili vodoskokom, na rubu plohe s kavanom i nekoliko stolova ilii skromnim drvoredom. Za ovakve vašarske priredbe Zagreb je dovoljno velik da ih premjesti na neku lokaciju u širem središtu grada.

DU
Deleted user
08:41 18.09.2019.

ciganski vašar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije