Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

'Kupujmo hrvatsko' s 260 izlagača na glavnom zagrebačkom trgu

Cilj je akcije ukazati da i Hrvatska ima proizvode najviše kvalitete, a kupovinom domaćeg pomaže se gospodarstvu i očuvanju radnih mjesta.
17. rujna 2019. u 08:37 5 komentara 1170 prikaza
Akcija Kupujmo hrvatsko
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Maslinovo ulje, kobasice, čvarci, med, sir, cipele, odjeća, kišobrani... Sve to, a i mnogo više, nudit će danas i sutra “čuvari domaće proizvodnje” na Trgu bana Josipa Jelačića.

Mirogoj Novi cjenik Kao da poskupljenja nije bilo dovoljno: Rastu cijene ukopa, kremiranja i održavanja grobova

Razlog velikim bijelim šatorima koji su još jučer okupirali glavni trg održavanje je poznate nacionalne akcije “Kupujmo hrvatsko” na kojoj će po promotivnim cijenama najbolje od svoje ponude ovaj put prodavati više od 260 domaćih proizvođača.

Akcija Kupujmo hrvatsko
1 / 5
Akcija Kupujmo hrvatsko

Riječ je o 22. izdanju akcije koju organizira Hrvatska gospodarska komora, a posjetitelji će moći razgledati izložene artikle, opipati ih, kušati i kupiti. Cilj je akcije ukazati da i Hrvatska ima proizvode najviše kvalitete, a kupovinom domaćeg pomaže se gospodarstvu i očuvanju radnih mjesta.

Neće se na Jelačić-placu održavati samo tržnica, već posjetitelje očekuju i kulinarski show Mate Jankovića, mađioničarski trikovi Luke Vidovića, koncert Saše Lozara... Usto će se dodijeliti nagrade sudionicima natjecanja “Kupujmo hrvatsko” za polaznike obrazovnih institucija

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
 • Šokac1:

  Ne pamtim kad je Jelačić plac zadnji puta izgledao kao obični europski urbani trg, poput mnogih trgova u gradovima diljem Europe; pješačka zona sa uočljivim spomenikom nekoj povjesnoj osobi i/ili vodoskokom, na rubu plohe s kavanom i nekoliko stolova ili ... prikaži još!i skromnim drvoredom. Za ovakve vašarske priredbe Zagreb je dovoljno velik da ih premjesti na neku lokaciju u širem središtu grada.

 • CVILIDRETA:

  Koji licemjeri od te takozvane Hrvatske gospodarske komore,surađuju sa Američkom gospodarskom komorom guraju njihove proizvode i usluge.Komore trebaju biti dobrovoljne ili ih ukinuti jer su leglo uhljeba.

 • Avatar suludisumar
  suludisumar:

  Ma lijepo je to, ali nikako da shvatim zašto su cijene za iste proizvode duplo veće nego dvadeset metara sjevernije na Dolcu. Kaj Dolac nije hrvatski?