Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVODOM DANA GRADA

Koliko dobro poznajete Zagreb? Svratite u CKIM i saznajte na pub kvizu

Zagreb:  Pub kviz u organizaciji Dummy Berries
Luka Stanzl/PIXSELL
27.05.2024.
u 10:00

Na rasporedu je tako niz aktivnosti za građane povodom Dana Grada, pa je osim kviza na programu i projekcija plesnih filmova i nastup polaznika glazbene škole.

CKIM – Centar za kulturu i informacije Maksimir i ove je godine pripremio bogati program povodom obilježavanja Dana grada Zagreba. Na rasporedu je tako niz aktivnosti za građane, počevši s besplatnim pub kvizom s temom "Koliko poznajete grad Zagreb" u organizaciji KRiP-a  (Kvizaška razbibriga i piće). 

Kviz će se održati 28. svibnja u 19:15 sati, a u ekipi može sudjelovati najviše pet ljudi. Prijave su moguće na Facebooku i Instagramu KRiP-a ili osobno u CKIM-u. U 19 sati održava se i nastup polaznika škole mjuzikla CKIM-a, projicirat će se i besplatni plesni filmovi „Martine Nevistić Vukobrat“.

Foto: CKIM

Riječ je o reprizi projekta "Novi horizonti" financiranih od strane Ministarstva kulture i medija. U sklopu obilježavanja Dana grada Zagreba u Galeriji Crta do 29.5. možete razgledati i izložbu "Autoportreti" Luke Leova te od lipnja do listopada posjetiti Izložbu na cesti "Zagreb 3000" u Budakovoj ulici, kod okretišta Borongaj. 

Više informacija o programu i detaljan raspored potražite na ovom linku

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije