Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imunološki zavod

Klub Milana Bandića uplatio 5.000 kuna na račun Visia Croatica

Visia Croatica,Ivan GaŠpar,Aleksandar Soltysik,Ivan Rude, Đuro Lubura,Leo Buljat
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
09.04.2015.
u 21:37

Ova je aktivnost logičan nastavak namjere Gradonačelnika koji je preuzimanjem tvrtke imao namjeru osigurati dugoročnu održivost Imunološkog zavoda, priopćeno je

Klub Milana Bandića podržava sve aktivnosti Visia Croatica kao jedinog ponuditelja za preuzimanje Imunološkog zavoda, čiji je cilj da Imunološki zavod kao tvrtka od iznimnog značaja za sve državljane Republike Hrvatske zauvijek ostane u rukama hrvatskog naroda, objavio je Klub Milana Bandića.

Danas su stoga uplatili iznos od 5.000 kuna i time pristupili komadintnom društvu Visia Croatica.

– Ova je aktivnost logičan nastavak namjere Gradonačelnika koji je preuzimanjem tvrtke imao namjeru osigurati dugoročnu održivost Imunološkog zavoda. Kako je zbog poznatih razloga i nezainteresiranosti gđe. Sandre Švaljek za provedbu te ideje onemogućen u realizaciji plana Klub Milana Bandića ovom simboličnom uplatom želi aktivno podržati inicijativu Visia Croatica – priopćeno je.

>> Za Imunološki osigurano 8 milijuna kuna

Komentara 6

Avatar links
links
07:59 10.04.2015.

krasno, evo mi suze krenule!! otkud klubu uhljeba lova????

AH
ahaskoro
11:46 10.04.2015.

5000 kn Bandic potrosi na jutarnjoj kavi, tolko kosta ulje mjesecno za 1 od njegovih 20 old timera u tajnoj garazi u hercegovini.

Avatar ankabutorac
ankabutorac
07:51 10.04.2015.

Lako je darivati tudju lovu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije