Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik ZG skupštine

Klisović (SDP): Prekinut koalicijski sporazum s Možemo, ali suradnja ide dalje

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Joško Klisović održao je konferenciju za medije
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
10.09.2022.
u 11:36

Iz Možemo neslužbeno poručuju kako nisu očekivali takvu odluku zagrebačkog SDP-a, pa danas neće ništa komentirati već će o tome prvo razgovarati unutar platforme.

SDP-ov predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Joško Klisović potvrdio je u subotu da je zagrebački Gradski odbor SDP-a odlučio prekinuti koalicijski sporazum s platformom Možemo, no ustvrdio je kako to ne znači da je prekinuta koalicijska suradnja, ona ide dalje.

Klisović je to izjavio novinarima uoči 9. Izvještajno-tematske konvencije SDP-a, koja se održava pod nazivom "Zaokružimo plaće".

Upitan da objasni kako to da je prekinut koalicijski sporazum, a koalicijska suradnja ide dalje, Klisović je odgovorio kako to "itekako ide jedno s drugim" jer se u zaključcima navodi da će se razgovarati o novom sporazumu i poručio da Zagreb ne čekaju prijevremeni izbori.  

Također je na pitanje znači li to da je on i dalje predsjednik zagrebačke Gradske skupštine, odgovorio - naravno. 

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Viktor Gotovac nije htio o tome razgovarati s novinarima. Na pitanje ima li koalicije i dalje u Zagrebu samo je kratko odgovorio: "Slušajte konvenciju, sve će biti o koaliciji".

Na konvenciji će SDP predložiti polazne točke za reformu radnog zakonodavstva, kako bi se uskladilo s tehnološkim napretkom i novim modelima rada, ali i unaprijedila zaštita radnika i njihovih prava.

Iz Možemo neslužbeno poručuju kako nisu očekivali takvu odluku zagrebačkog SDP-a, pa danas neće ništa komentirati već će o tome prvo razgovarati unutar platforme.

 

Ključne riječi

Komentara 15

SP
Spezzi
12:22 10.09.2022.

Svu ovu dječurliju treba hitno vratiti u dječji vrtić i pod strogi nadzor teta!

DU
Deleted user
22:28 10.09.2022.

Ha poznato već. "raskidamo sve veze sa svima, osim sa kunama"

ZV
zvezdomor
17:50 10.09.2022.

Koji punaglavci su uopće glasali za partijsko obdanište

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije