Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije ljevice

Udružili se HDZ i SDP u Puli: Može li Partija sad ići na izbore s Možemo?

03.08.2022.
u 10:35

Da im se ovakav potez SDP-a, njihova donedavnog partnera u Puli i potencijalnog na nacionalnoj razini nikako ne sviđa, jučer nisu krili ni u vrhu platforme Možemo. Sandra Benčić tako nam je komentirala kako se na pulskom slučaju još jednom pokazalo da tradicionalne stranke, pogotovo dvije najveće, nisu spremne za promjenu razvojne paradigme u Hrvatskoj na kojoj će, naglašava, Možemo i dalje ustrajati.

Ključne riječi

Komentara 49

VI
@viktor2212emil@
11:15 03.08.2022.

Ajde napokon da se ozbiljnije krenulo u tome smjeru. Predlažem da se ujedine u jednu stranku i daju joj staro ime - SKH, jer ipak su SDP i HDZ nastali najvećim dijelom iz SKH.

AN
anahty
10:56 03.08.2022.

NIsu se oni udružili već su se vratili korjenima. Pa oboje su nastali iz SKH.

Avatar Jopa
Jopa
11:17 03.08.2022.

Vrana vrani oči ne kopa, a stare vrane iz prošlog sustava su SDP, HDZ i IDS, uz HNS najgore od najgorega u novijoj hrvatskoj povijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?