Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jutro u Zagrebu

Kilometarska jutarnja kolona kod Jankomira zbog kvara na tegljaču

guma, kotač, pukla guma, kamion
Maja Šantoši/Pixsell
21.11.2011.
u 08:28

Čekanje u koloni protezalo se i na dugih dvadesetak minuta, a kako su javili iz Policijske uprave zagrebačke, kamion je popravljen jutros oko 10 sati

Nekoliko kilometara duga je kolona vozila na čvorištu Jankomir – ulazu u Zagreb iz smjera istoka formirala se jutros zbog kvara na tegljaču koji je zapriječio put svima koji su pokušavali ući u grad na tom dijelu zagrebačke obilaznice.

Čekanje u koloni protezalo se i na dugih dvadesetak minuta, a kako su javili iz Policijske uprave zagrebačke,  kamion je popravljen jutros oko 10 sati, nakon čega se postupno uspostavio normalan promet.

Zbog velikog priljeva vozila iz Samobora, Krapine i Zaprešića gužve su se stvarale u jednom trenutku na svim pravcima čvorišta Jankomir, što je dodatno otežavalo situaciju u prometu.

Čekanje u redu za ulazak u Zagreb iz pravca istoka počinjao je čak od motela Plitvice.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
13:38 21.11.2011.

\"Jankomir-ulaz u Zagreb iz smjera istoka.\" Neznanju novinara o jeziku,pravopisu i povijesti pridodan je i zemljopis. Znaju li išta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije