Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od 200 izlagača

Kamo po tortu, buket, prstene... Doznajte na Sajmu vjenčanja

Sajam vjenčanja
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
31.01.2019.
u 08:28

Donatorskom revijom i dobrotvornom tombolom pomažu djeci sa srčanim greškama

Kako odabrati vjenčanicu od koje zastaje dah, gdje pronaći buket iz snova, koje je prstenje najpopularnije u ceremonijama izricanja sudbonosnog da i kakvom ćete svadbenom tortom oduševiti uzvanike? Odgovore na ta pitanja, među ostalim, možete dobiti od petka do nedjelje u Areni Zagreb, u kojoj se održava 21. izdanje Sajma vjenčanja.

Na najvećoj takvoj manifestaciji u regiji okupit će se više od 200 izlagača iz svih segmenata industrije, od salona vjenčanica i dizajnera do cvjećara, slastičara, fotografa, dekoratera... Uz bogatu izlagačku ponudu, posjetitelje očekuje raznolik trodnevni program sa šest modnih revija, dobrotvornom tombolom s vrijednim nagradama, kvizom za mladence, degustacijom slastica, cvjetnim radionicama, prezentacijama trendova i atraktivnim pogodnostima za uštedu pri organiziranju svadbene svečanosti.

Sajam nastavlja i svoje dobrotvorno djelovanje. Nakon uspješne suradnje s nacionalnim projektom “Palčić gore”, od prošle je godine usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama “Veliko srce malom srcu” koja prikuplja novac za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije.

– Podaci o najmlađima sa srčanim bolestima zabrinjavajući su. Trenutačno u Hrvatskoj ima više od 10.000 djece s bolestima srca, a svake ih se godine rađa još najmanje 500 te je potrebno razviti svijest javnosti o problemima s kojima se susreću mališani i njihovi roditelji – ističu organizatori.

Stoga će Sajam vjenčanja podržati djelovanje udruge, i to uoči obilježavanja Festivala srca, svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima, koji će se održati od 7. do 14. veljače. Uz posjetitelje koji će moći kupiti dobrotvornu tombolu i tako pomoći malim štićenicima udruge, u akciju će se uključiti i poznate osobe, glumica Katarina Baban, pjevačice Jelena Žnidarić Zsa Zsa i Ivana Lovrić te mladi glazbenici Marko Kutlić i Jure Brkljača, koji će se u vjenčanicama, večernjim haljinama i odijelima prošetati pistom u Areni na donatorskoj reviji u subotu u 18 sati. Zsa Zsa, koja osvaja glasom, šarmom i osobnošću, a odlično se snašla i u ulozi modela, ujedno je zaštitno lice sajma.

Manifestacija se otvara u petak u 14 sati, a posjetiti se može do 20. U subotu i nedjelju radno je vrijeme od 10 do 20 sati.

Video: Pogledajte reakciju djevojčice koja nije prepoznala oca nakon što se obrijao

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije