Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Vjenčanje iz noćne more: Gosti bijesni nakon što im je mladenka poslala popis nemogućih zahtjeva

Od svojih gostiju tražila je da uzmu dva tjedna godišnjeg odmora i uštede barem pet tisuća dolara kako bi mogli "pratiti" cijeli program koji je mladenka zamislila
10. siječnja 2019. u 10:25 8 komentara 15834 prikaza
Foto: Shutterstock

Jedna američka mladenka poslala je pozivnicu za vjenčanje s "nekoliko" zahtjeva za svoje potencijalne goste, no vjerojatno nije očekivala tako negativne reakcije na društvenim mrežama. Brzo je prozvana "bridezillom", a razlog je taj što je od svoje obitelji i svojih prijatelja tražila da uštede barem pet tisuća dolara kako bi mogli pokriti sve troškove koje vjenčanje zahtijeva, piše Daily Mail. 

 | Autor : Facebook/ Naš potok Foto: Facebook/ Naš potok

Nemogući zahtjevi od gostiju traže da uzmu barem dva tjedna godišnjeg odmora iako vjenčanje traje tri dana. Pozivnica je došla na dvije stranice, a mladenka je navela tri zemlje gdje bi se svadba mogla održati, s obzirom na to da se još uvijek nije odlučila za lokaciju. 

– Vjenčanje će biti u jednoj od azijskih zemalja - Filipini, Tajland ili Vijetnam, još uvijek nisam odlučila – napisala je. 

Iskustvo iz srbije Beograđanka otkrila što joj se dogodilo u Zagrebu, Rijeci i Rovinju kada je naručila "kafu"

Dodala je:

– Let traje od 10 do 13 sati i stoji između 500 i 1100 dolara, ovisno o tome odakle rezervirate kartu. Trebat će vam barem dva tjedna godišnjeg odmora. Jedan tjedan je premalo, s obzirom na to da je riječ o dugačkim letovima. Dva-tri dana treba za cijelu ceremoniju vjenčanja, a ostatak vremena možete raditi što želite.

 | Autor : Facebook/ Naš potok Foto: Facebook/ Naš potok

Savjetovala je uzvanicima da će im trebati između četiri i pet tisuća dolara, a u taj iznos uključen je smještaj (koji sami plaćaju), hrana, piće, dnevne avanture, unajmljivanje skutera... Rekla je kako vjerojatno neće potrošiti sav novac, no dobro bi bilo da ga imaju, a potrošeni iznos na kraju ovisi o tome kakav odmor žele imati. Zaključila je kako trebaju o svemu razmisliti i da vjeruje da će im se jako svidjeti! 

Nakon što joj gosti odgovore, mogu početi tražiti smještaj:

– Kad dobijemo sve odgovore, rezervirat ćemo smještaj i ponovno poslati pozivnice s adresom smještaja, datumom i točnim vremenom ceremonije. Kad dobijete pozivnicu, možete rezervirati svoj let i uzeti godišnji odmor. 

"Cappuccino bez pjene" I gosti su nemogući: Konobar otkrio narudžbe kave koje ga izluđuju

Gosti svoj dolazak moraju potvrditi do 28. veljače ove godine, a vjenčanje će se održati u studenome ili prosincu pa je mladenka rekla:

– Imate barem devet mjeseci kako biste uštedjeli za vjenčanje. 

Naravno, pozivnica je prvo postala hit na društvenim mrežama, a mladenkini zahtjevi postali su predmet ruganja. Jedan korisnik društvenih mreža napisao je kako živi u svom svijetu snova i da joj baš nitko neće doći na svadbu.

Drugi ju je prozvao "bridezillom na steroidima", dok su se svi složili oko toga da je izrazito nepristojna. 

>> Pogledajte reakciju djevojčice koja prvi put vidi oca bez brade

  [video: 28588 / ]

 

CCC
Must have
Proljetni komadi u kojima ćete izgledati stajliš, a za njih ne morate potrošiti pravo bogatstvo

A1 izdvaja za Vas