Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTOJ U ZAGREBU

Kamion Čistoće zapeo za strujni vod, tramvaji voze skraćeno do Dubrave

Ilustracija
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
19.08.2019.
u 13:03

Kamion je zapeo i oštetio žicu gornje voda, rekli su iz ZET-a

Tramvaji linija 4, 7 i 11 u Zagrebu prometuju skraćeno do okretišta Dubrava, zbog oštećenja gornjeg voda, a od okretišta Dubrava do okretišta Dubec prometuje izvarendna autobusna linija, javlja Zagrebački holding. Na pojedinim autobusnim linijama su moguća odstupanja od voznog reda.

Dnevnik.hr neslužbeno doznaje da je kamion Čistoće zapeo u strujne kabele i zbog toga je došlo do oštećenja.

"Zastoj je od 11:15 kod Avenije Dubrava i Ulice Javora. Kamion je zapeo i oštetio žicu gornje voda. Tramvaji linija 4, 7 i 11 prometuju skraćeno do okretišta Dubrava. Od okretišta Dubrava do okretišta Dubec prometuje izvarendna autobusna linija", rekli su iz ZET-a.

Ključne riječi

Komentara 2

Učitelj
13:56 19.08.2019.

Pa kak je kamion mogao zapet za kabele, zar nisu kabeli podignuti na potrebnu visinu? Zar nije kamion standardne visine? Ovaj grad se rasapda naočigled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije