Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tridesetak oboljelih

Kalinić tiskao postere i brošure za suzbijanje mišje groznice

misja groznica
Ured za upravljanje hitnim situacijama
06.03.2012.
u 14:51

Kako su najavili iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama, brošura je danas otišla u tisak, a idući tjedan će biti distribuirana u ordinacijama opće medicine

Zbog mišje groznice, od koje je u posljednje vrijeme oboljelo tridesetak osoba, posebice u podsljemenskom pojasu Zagreba, Klinika za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ Zagreb i Zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ Zagreb uz potporu Ureda za upravljanje u hitnim situacijama izradili su edukativni letak i poster kojima upozoravaju na ovu bolest, načine njezina prenošenja te nastanak.

Kako su najavili iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama, brošura je danas otišla u tisak, a idući tjedan bit će distribuirana u ordinacijama opće medicine.

Komentara 4

PA
Palooka
16:27 06.03.2012.

Mozda bi bilo pametnije da je izdao postere za suzbijanje tripera.

FE
Felicijen
16:45 06.03.2012.

Sad će Kalinić tražiti dodatna sredstva za nabavu mačaka...

AL
alapača
18:22 06.03.2012.

a ima li taj Kalinić web stranicu, ne spominje se da ja brošuru stavio na net?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije