Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šef za hitno

Kalinić: Premijer nije intelektualno dorastao svojoj funkciji

Pavle Kalinić portal (1)
Patrik Macek/PIXSELL
30.10.2013.
u 11:10

Govoreći o aferi prisluškivanja koja je krenula iz SAD-a, a potresla cijeli svijet, Kalinić se obrušio na premjera Zorana Milanovića.

U slučaju velikog potresa u Zagrebu najkritičnije bi bilo u središtu grada. Prema procjenama bilo bi 3000 mrtvih i 15 tisuća ranjenih, to je najcrnji scenarij – rekao je šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić gostujući u emisiji Dnevni red 24sata TV-a. Dodao je i da su im se smijali kada su tražili lokacije za masovne grobnice, ali za to se treba pobrinuti jer postoji mogućnost epidemije. 

Govoreći o aferi prisluškivanja koja je krenula iz SAD-a, a potresla cijeli svijet, Kalinić se obrušio na premjera Zorana Milanovića. 

– Zoran Milanović je i moj premijer, ali nije intelektualno dorastao da bude na mjestu na kojem se nalazi. Nitko se ne može suprotstaviti SAD-u ni zaustaviti ga, a i Amerikanci su vrlo pametni, imaju staru i novu Europu pa, kada se pobune Njemačka i Francuska, imaju države tipa Hrvatske koje daju drukčije tonove. Tehnološki su najjači i mogu prisluškivati bilo koga. Tehnološki su najsavršenija zemlja, jedino im Izrael može parirati – rekao je Kalinić za 24 sata TV. 

Objasnio je i da bi u slučaju katastrofe u NE Krško Zagreb zbrinuo dio ljudi, a napravljeni su i pravci kojima bi se vratili, no zabrinjavajuće je da u gradu nema dobrog skloništa. 

Cijeli članak čitajte ovdje

>>'Da, svi sve prisluškuju. I Hrvati su mene špijunirali'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije