Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima li grad hrabrosti i volje za to?

Jednoj od najvećih prometnica u Zagrebu nužan je radikalan zahvat koji košta desetke milijuna eura

03.04.2024.
u 11:30

U drugom nastavku serijala tekstova o crnim prometnim točkama u metropoli secirali smo aveniju kojom dnevno prolaze deseci tisuća vozila. Problematična trasa Ljubljanske, Zagrebačke i Slavonske avenije iz godine u godinu uzrokuje sve veći kolaps, nesreće su brojne, a gužve nesnosne, a za riješiti problem potrebna su ogromna sredstva, je li to izvedivo?

Komentara 26

WA
wannabenovinari
13:01 03.04.2024.

Treba hitno napraviti Jarunski most i rasteretiti cijeli zapadni dio grada. Isto tako, treba što brže izgraditi planirani podvožnjak na spoju Samoborske ceste i Vrapča.

TO
tow
13:04 03.04.2024.

Naravno da je izvedivo. Rađene su studije. Denivelacija cijele Ljubljanske, Zagrebačke i Slavonske avenije je oko 100 milijuna eura. Možemosi / Senf su se odlučili da samo 80 milijuna eura ulupaju u projekt Gradske knjižnice Paromlin koja će biti na 500 m od Nacionalne knjižnice. Baš smo kulturan narod.

IG
iggy256
13:35 03.04.2024.

koliko se ovdje gubi vremena u gužvama, preračunato u eure, ovo bi trebao biti pravi prioritet, uz Jarunski most, čak bi se i država trebala uključiti... Puno smislenije od 2. mosta za Krk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije