Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni rad

Jazz dance, hip-hop ili reggae za pomoć Hrabrom telefonu

ples
Davor Visnjic/PIXSELL
19.09.2012.
u 10:00

Plesat će moći svi građani, bez obzira na plesno znanje. 24 profesionalna koreografa poučavat će 12 plesnih stilova

Zaljubljenici u ples koji nikad nisu profesionalno plesali, oni koji vole plesati, a misle da imaju dvije lijeve, plesači koji imaju želju da se usavršavaju... – svima će od 22. do 30. rujna glavno okupljalište biti XXL fitness centar na Zagrebačkom velesajmu.

Naime, tada će dvadeset i četvero profesionalnih koreografa poučavati dvanaest plesnih stilova, od jazz dancea, do suvremenih plesova, preko raznih stilova hip-hopa. Tako se, primjerice, sudionici mogu upoznati s lockingom, stilom funk-plesa koji je povezan s hip-hopom, ili mogu probati plesati dancehall, reggae-ples s Jamajke.

Tijekom devet dana zainteresirani će se moći prijaviti pola sata prije početka jednosatne radionice, a jedan sat poduke stoji – 20 kuna, 11 sati – 100 kuna i 22 sata – 150 kuna. Zadnjega dana organizirat će se i dvije završne priredbe u Centru za kulturu Novi Zagreb, gdje će se predstaviti četrnaest plesnih klubova, a cijena ulaznice za svaku bit će 30 kuna.

– Sav novac koji prikupimo dat ćemo Hrabrom telefonu. Oduvijek sam želio organizirati humanitarnu akciju, a ako uspije prva, koju sam nazvao “Možemo pokretom”, nastavit ću sljedeće godine u drugoj ustanovi i drugim klubovima – kaže organizator Mario Guteša, profesionalni plesač.

Raspored radionica dostupan je na web-stranici www.mozemopokretom.hr. Na radionicama će poučavati i mnoga poznata plesna imena, a na njima će biti i treneri koji su postali popularni otkako su sudjelovali u showu “Ples sa zvijezdama” – Hrvoje Kraševac, Ištvan Varga te Marko i Ana Herceg, a suvremeni ples poučavat će Larisa Lipovac.

– Za ples živimo i drago nam je što njime možemo nekome i pomoći – složili su se Larisa Lipovac i Saša Krnetić, inače profesionalac u hip-hopu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije