Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Asfatiranje u ponedjeljak

Javili su se iz Grada i objasnili zašto je nastala rupa na Malešnici

Zagreb: Zbog rupe koja se otvorila, cesta na Malešnici je zatvorena za promet
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
03.09.2020.
u 17:17

Metar i pol duboka rupa jučer se otvorila na križanju ulice Ante Topića Mimare i Marka Viriusa na Malešnici u Zagrebu, a njena sanacija je trenutno u tijeku, dok je prometnica zatvorena za promet.

Metar i pol duboka rupa jučer se otvorila na križanju ulice Ante Topića Mimare i Marka Viriusa na Malešnici u Zagrebu, a njena sanacija je trenutno u tijeku, dok je prometnica zatvorena za promet. Dok se čeka na njeno asfaltiranje koje se očekuje u ponedjeljak, javili su se iz Grada Zagreba i objasnili zašto je došlo do propadanja ceste. 

-  Obavještavamo vas da su ekipe Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. na terenu od ranog jutra, te kako je utvrđeno da je došlo do puknuća armirano-betonskog zida kolektora javne odvodnje - objašnjavaju u Gradu, i dodaju da je u tijeku priprema izrade oplate za zatvaranje oštećenog zida na kolektoru.

- Nakon navedenog slijedi betoniranje, zatrpavanje i priprema prometnice za sanaciju asfalta koja je predviđena za ponedjeljak 7.9.2020. Sve radnje vode se u koordinaciji s nadležnim službama radi sigurnosti prometa i građana koje ovim putem molimo za strpljenje te da koriste zaobilazne pravce. O tijeku sanacije ćemo vas pravodobno informirati - poručuju iz Službe za informiranje Grada Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
14:12 04.09.2020.

Ili da skratimo ovo Vodoopskrba i odvodnja grada zagreba sa 1.600 (zaposlenika/uhljeba) nema nikoga poslati na lokaciju da zakrpa puknuće cijevododa. Već će platiti firmi Bandićevog kuma da to zakrpa. A naš mladi direktor vjerojatno to n nezna, jel dečko se ipak još ući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije