Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deponij i dalje smrdi

Jakuševčani: Mi školski odvajamo otpad, a onda smeće cijelog Zagreba istovare kod nas

08.02.2023.
u 15:50

Nije zatrpano smećem kao i u gradu, za svako kućanstvo dobili smo po jednu kantu za svaku vrstu – govori nam Nada Bedeković dok pokazuje biootpad u za to predviđenoj kanti. Dodaje da se utorkom i petkom odvozi miješani otpad, a svaku drugu srijedu papir, odnosno plastika. Dok razgovaramo s Jakuševčanima, primjećujemo tišinu. Nema buke grada.

Komentara 12

UV
Uvijeksevratim
16:20 08.02.2023.

Baš me zanima koliko će promila glasova Tomašević dobiti na sljedećim izborima.

DU
Deleted user
17:50 09.02.2023.

Poljoprivrednici prodaju svoje livade,a kad građevinari naprave zgrade kraj odlagališta i svinjaca,onda svima smrdi.Dok se ne napravi spaliona energana,nema rješenja za otpad.Ako vladajuća ekipa bude djelila poticaje pogrebnicima ,kao u Petrinji, za poticanje gospodarstva,tada od te investicije ne bu ništa.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
16:15 08.02.2023.

Evo,mogli su subvencije trazit za najmoderniju obradu smeca. Ja neznam. Sve to bi eu fond mogao namirit. Mozda ne sve,al neznam na kaj cekaju nase glavonje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije