Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićni kutak

Izrađivali čizmice za Sv. Nikolu pa se uz ‘Zvončiće’ fotkali s Djedicom

Večernjakov Božićni kutak
Foto: Ivan Buvinic/PIXSELL
1/7
04.12.2018.
u 08:55

Mališani uživaju u veselom Božićnom kutku Večernjeg lista u Arena Centru, u kojemu se bogat program priređuje cijeloga prosinca

Klinci su pripremali kartonske čizmice za Svetoga Nikolu, lijepili čestitke za svoje roditelje, izrađivali ukrase za bor i pjevali “Zvončiće” na sav glas, dok ih je s naslonjača milo gledao Djed Božićnjak i pjevao zajedno s njima. A tko god je htio zagrliti se s njim i napraviti sjajnu sliku za fotoalbum, mogao je to i učiniti. Blagdani su, naime, stigli u Arena Centar, gdje je, raskošno ukrašen, smješten Božićni kutak Večernjeg lista.

Sve to veselje budnim su okom promatrale animatorice igraonice Carpyland, dok je promotorica Maja Drakulić, odjevena u opravu gospođe Božićnjak, na mikrofon pozivala roditelje i njihovu djecu da se pridruže ovoj blagdanskoj avanturi. Muzej Grada Zagreba sudjelovao je u organizaciji kreativnih radionica izrade ukrasa za božićno drvce, dok je Juhuhu dječja rođendaonica i igraonica pomogla pri izradi čestitki. Djedica je, pak, između fotografiranja s djecom hodao po Arena Centru, dijelio slatkiše i svima širio blagdansko veselje.

Foto: Ivan Buvinic/PIXSELL

– Jako mi je drago da sam ovdje. Prvi put radim čizmicu za Svetog Nikolu i nadam se da će mi u nju staviti novu lutku – iskrena je bila četverogodišnja Una, koja je i prva zapjevala “Zvončiće” na mikrofon i fotografirala se s Majom, koja joj je, kazala je, jako lijepa kao Baka Božićnjak. Ona je, pak, istaknula da su djeca oduševljena radionicama i da ih jako veseli Djedica.

Veselo će biti kroz cijeli prosinac, pa će tako mališani moći i ovaj petak, subotu i nedjelju fotografirati se s Djedom Božićnjakom i počastiti se slatkišima, dok će u četvrtak djecu u Arena Centru posjetiti Sveti Nikola s kojim će se moći slikati i dobiti šibu – čak i ako uopće nisu bili zločesti.

Ove subote, javlja Maja Drakulić, između 16 i 18 sati održat će se predstava o Svetom Nikoli, nakon koje će djeca na radionici moći naučiti modelirati balone. Igrat će se i razne igre, dok će odrasli moći isprobati facepainting.

Pogledajte video: Svečano otvorenje Adventa na Zrinjevcu i Ledenog parka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije