Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 PRVENSTVO HRVATSKE

Iz 14 klubova 600 akrobatskih rock’n’roll plesača stiže u Veliku Goricu

11.05.2019.
u 09:15

Ovo natjecanje donosi i najveći broj bodova za formiranje Hrvatske reprezentacije i sudjelovanje na inozemnim natjecanjima

Ples, akrobacije, glazba, ali i natjecateljski duh. Veselo će biti u dvorani velikogoričkog Srednjoškolskog centra, gdje se danas održava 28. Prvenstvo Hrvatske u akrobatskom rock’n’roll-u, koje će okupiti više od 600 natjecatelja između šest i 27 godina.

Međunarodni će suci pomno ocjenjivati plesne korake i akrobacije članova 14 klubova iz Zagreba, Velike Gorice, Osijeka, Slavonskog broda, Petrinje, Križa i Splita.

Ovo je natjecanje najznačajnije takve vrste ove godine, a donosi i najveći broj bodova za formiranje Hrvatske reprezentacije i sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima.

Najbolji parovi iz svake kategorije biraju se na prednatjecanju koje počinje u 11 sati, a velika je završnica u 19 sati, kada će svoje akrobacije pred više od tisuću posjetitelja izvesti parovi i grupe visokopozicionirani na međunarodnim ljestvicama.

Cilj je ovog jedinstvenog plesno-glazbenog iskustva približiti akrobatski rock’n’roll svim posjetiteljima, te još jednom pokazati da je Velika Gorica grad sporta i mladih sportaša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije